Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gripmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gripmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Furkanemir Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Furkanemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gripmi
    Gönderim Zamanı: 1 saat 28 Dakika önce Saat 01:08
Hocam 50 yaş bayan yedi gün önce burun akıntısı öksürük başladı üç gün sonra hızlı nefes yürürken bile nefeste sıkıntı vardı önce nefes alıp verirken hırıltı vardı iki gün sonra sadece verirken hırıltım vardı sağlık ocağına gittim ciğerleri dinledi bronşit dedi mukozero ile podora diye iki ilaç verdi şuan burun akıntım şeffaf devam ediyor hafif ishal var ve nefesim biraz daha iyi ama tam değil bal limon buhar la idare ediyorum ilaçları daha kullanmadım ateş olmadı hocam beni korkutan nefesim daralıyor verirken sonunda bi hırıltı oluyo bronşitmiyim daha önce hiç böyle olmamıştım öksürükte şuan balgamlı burun akıntısı şeffaf hocam 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.