|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mustuyıldız ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2017 Saat 05:03 |
Hocam gribin sonu sarimsi burun akintimiz vardı.ama gece şiddetli bir sol kulak agrisi ile uyandi.agladi.ağrı olunca illiadin damla damlattim ağriyan kulağina sicak havlu koydum .sonrada atesi çıktı 38.5 ates çıkınca kulak agrisi azaldı . (3 gundur illiadin damla kullaniyordum)bu 3.gun.
Hocam acile gittik kulaginda kizariklik var dedi.bactirim vermedi klomokos 70 ml( siz buda olur demistiniz )verdi.ant.başladım.35 dk.sonra aç karna olduğu için kustu. Burnu tikali.geniz akintisi ve burun akintisi devam ediyor. Antibiyotik kullanmalimiyim?kac ölçek vereyim? Bu antibiyotik yeterli olurmu? (5 yas 19.5 kilo)
Düzenleyen Mustuyıldız - 27 Kas 2017 Saat 06:21 |
|
![]() |
|
Mustuyıldız ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam küçük kızım da hasta 21 aylik 10.6 kg
Grip sonu devamli kulağını kasiyordu.3 gün illiadin damla kullandim.1 gün ara verdim şiddetli kulak agrisi ile uyandı tekrar illiadin damlattim.agrisi azaldı ama ateş çıktı 38.2 civarı.daha doktora gitmedik.şimdi uyuyor. Illiadin 1 gün ara (24 saat kadar)mi yoksa daha fazlami. Ne yapmaliyim Düzenleyen Mustuyıldız - 27 Kas 2017 Saat 05:40 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
Doktor bey buyuk kizimin atesi 39 .3 civarı oldu başim cok ağrıyor diyo genel olarak ağlamaklı kulağım da ağrı yok diyor.başka bir viral enfeksiyon olabilirmi dilde pas yok agizda kötü koku yok.hocam boğazi kizarik.kulağın agrisi illiadin damlatinca azalıyor
Düzenleyen Mustuyıldız - 27 Kas 2017 Saat 13:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
Iyi günler kadir bey çocukların ateşleri yüksek devam edince cocuk doktoruna gittik.muayene sonucu kulak enfeksiyonu dedi.büyük kızıma (5 yas 19.5 kg) klomokos 400/57mg (acilde vermisti) bunu gunluk 1.5 olcek bitir.sonra augmentin ES 600/42.9mh 1 ölçek kullarak 10 güne tamamla dedi.ates 38.4 civarı olduğu için başladım . (Bactirim vermiyorlar) boğazi ve cigerleri temiz dedi.Hocam inleyerk uyuyor geniz akintisi var.Burnu tikali.hiç rahat değil.başim çok ağrıyor diyor. Serin yere çıkınca ates biraz düşüyor ve agrisi geçiyor diyo.simdilik kulak ta agri yok Küçük kzim (21 ay 10.3 gr) ona da kulak enfeksiyonu dedi augmentin BID 400/57 mg verdi.Gunluk 1 olcek. atesi 37.2 civarı old.için baslamadim.yükselince başlayayım mi?boğazi ve cigerleri temiz dedi.kulgi ile oynuyor.10 gun sonra kontrole gel dedi. (AYRIYETTEN Ibrumun zero_sudafed -kulak damlasi_ibu-fort verdi almadim) Düzenleyen Mustuyıldız - 27 Kas 2017 Saat 19:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Basindan beri Antibiyotik gerekmiyordu..
".... Ibrumun zero_sudafed -kulak damlasi_ibu-fort ..." SAKIN bu ilaclari kullanmayin.. Sadece; Iliadin DAMLA kullanin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
Hocam nerdeyse mailleri hatmettim.
Büyük kizimda ates düştü klomokos başlamıştım.keseyimmi?(2 kere 1.5 ölçek vermiştim. Diğer dediklerinize aynen devam. Cold mix oksuruk olmasada arada kullanabilir miyim. (Sadece Gece yatamadan once)çok tikanik olduğu zaman rahatliyorlar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
Hocam 3.gün illiadin kullanniyordum şiddetli ağrı oldu
Birde kulağına sicak su torbası koymuştum ağrı geçsin diye acaba bakterilerin uremesine sebep olmuş olabilir miyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Antibiyotigi , basladiginiz kabahat!! O kadar da anlattim!! 2- Kulak agrisina; KURU-SICAK tatbik edilir. Sicak su torbasi OLMAZ.. Havluyu utuleyip, koyun ve terleme baslamadan alin. 3- Hadise "bakteri" DEGIL.. Odemi arttirdiginiz icin agri oldu.. Yazilanlari iyi okuyun. 4- Orta Kulak Iltihaplari, Turk doktorlarinin sandigi gibi "bakteriel" bir hastalik degildir.. Hadise, virus enfeksiyonlarinin sebep oldugu ODEM yuzunden, Oztaki borusunun kapanmasidir. O yuzden tek basina; Iliadin damla ile iyilesiyorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|