|
Güneş kremi alerjisi mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 4 Dakika önce Saat 18:00 |
Merhaba hocam, 13 yaşında ki oğlum bu yıl ilk defa havuza girdi bahçede. Gündüz 2 saat girdi,o esnada güneş kremi yoktu vucudunda. Hafif bir kızarıklık vardı sadece. İkindin tekrar havuza girmek istedi,girmeden önce daha çok yanmaması için güneş kremi sürdüm ve sonra girdi havuza. Yaklaşık 30dk sonra yanıma geldiğinde vucudunda bu kabarcıklar çıkmıştı. Bunlar güneş kremi alerjisi mi acaba yoksa güneş yanığımı bilemedim ben. İnternette araştırırken solar ürtiker olabilşr gibi yazılara da denk geldim. Sizce nedir hocam? Yakın zamanda tatile çıkacağız,orda da böyle bi sorunla karşılaşmamak için gerekirse önlemimi alayım. Şimdiden teşekkür ederim cevabınız için Düzenleyen Oranje - 7 Saat 27 Dakika önce Saat 18:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117732 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güneş yanığı. Contractubex günde 2 defa sürün.
|
|
![]() |
|
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam açık tenli olduğu için çok çabuk etkileniyor sanırım. Bu durumda uv korumalı mayo mantıklımıdır? Yoksa güneş kremi sürsek sık sık yeterli mi. Birde yanık için tatile giderken lamiderm iyi olurmu yoksa önerdiğiniz contractubex mi alalım ekstra?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|