Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Güneş kremi alerjisi mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Güneş kremi alerjisi mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Oranje Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Oranje Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Güneş kremi alerjisi mi?
    Gönderim Zamanı: 8 Saat 4 Dakika önce Saat 18:00
Merhaba hocam,

13 yaşında ki oğlum bu yıl ilk defa havuza girdi bahçede. Gündüz 2 saat girdi,o esnada güneş kremi yoktu vucudunda. Hafif bir kızarıklık vardı sadece. İkindin tekrar havuza girmek istedi,girmeden önce daha çok yanmaması için güneş kremi sürdüm ve sonra girdi havuza. Yaklaşık 30dk sonra yanıma geldiğinde vucudunda bu kabarcıklar çıkmıştı. Bunlar güneş kremi alerjisi mi acaba yoksa güneş yanığımı bilemedim ben. İnternette araştırırken solar ürtiker olabilşr gibi yazılara da denk geldim. Sizce nedir hocam?
Yakın zamanda tatile çıkacağız,orda da böyle bi sorunla karşılaşmamak için gerekirse önlemimi alayım.

Şimdiden teşekkür ederim cevabınız için

Düzenleyen Oranje - 7 Saat 27 Dakika önce Saat 18:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117732
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 45 Dakika önce Saat 19:19
Güneş yanığı. Contractubex günde 2 defa sürün.
Yukarı Dön
Oranje Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Oranje Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 32 Dakika önce Saat 20:32
Hocam açık tenli olduğu için çok çabuk etkileniyor sanırım. Bu durumda uv korumalı mayo mantıklımıdır? Yoksa güneş kremi sürsek sık sık yeterli mi. Birde yanık için tatile giderken lamiderm iyi olurmu yoksa önerdiğiniz contractubex mi alalım ekstra?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.