Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > İl il anneler ve anne adayları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gurbetci Anneler...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuGurbetci Anneler...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 28293031>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
moon_star Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 23:41
Orjinalini yazan: ikikuzum ikikuzum Yazdı:

ay moon star kizina bayildim valla.hele o yanaklar tam isirmalik valla.ben hic dayanamam valla cok abartili seviyorum cocuklari.ay yerim seni tatli sey.
ts ederim o sizin guzeliginizEmbarrassed
!Y! N!YETLER! M? MESGULE VERD!M
Yukarı Dön
moon_star Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 117
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 23:42
Orjinalini yazan: BALIM BALIM Yazdı:

oo belcikalilar cogalmis nerelerdesiniz kizlar belki yakinizdir bende belcikadanimSmile

ben belcika_antwerpendeyim.siz nerdensiniz ?
!Y! N!YETLER! M? MESGULE VERD!M
Yukarı Dön
honey Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 05:01
selam herkese ben amerikada yasiyorumm foruma yeni uye oldumm umarim iyi bir bilgi alisverisi vardirr.. saglicakla kalin..
Yukarı Dön
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 91
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 09:23
Orjinalini yazan: honey honey Yazdı:

selam herkese ben amerikada yasiyorumm foruma yeni uye oldumm umarim iyi bir bilgi alisverisi vardirr.. saglicakla kalin..

sevgili honey,

amerikanin neresindesin? ben new england'dayim. 
Yukarı Dön
honey Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 19:41
merhaba lavinia, bende newjerseyde yasiyorum sen sanirim boston tarafindasin yakiniz.. bu aralar acayip kar yagisi oldu bilirsinn.. gunerdir sogukk.. benim insallah 2010 mayis ayinda dogumum varr buradaki paylasimlarida gorunce uye oldumm.. aslen izmirliyimm.. sende durumlar nasil yazarsin goruncee..
Yukarı Dön
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 91
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 01:09
honey, evet ben boston tarafindayim. gercekten de uzak degiliz. havalarin sogugundan biktim ben senelerdir. artik sicak bi yerlere tasinalim diye bakiyorum ama doktorami almadan da bi yere gidebilecegimiz yok :) ben de henuz hamile oldugumu ogrendim. heyecanliyim LOL
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 14:22
bebeğin olacak sanırım gözünaydın sağlıcakla kucağına alman dileğiyle... gurbetçi annelerimiz için de bir sohbet sayfası açıyorum.

bu verdiğim linkten muhabbete devam edebilirsiniz. Bu sayfamız aynı illerdeki annelerimizin tanışması için açılmıştır.

Güzel muhabbetlere...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
honey Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2010 Saat 05:06
Orjinalini yazan: Lavinia Lavinia Yazdı:

honey, evet ben boston tarafindayim. gercekten de uzak degiliz. havalarin sogugundan biktim ben senelerdir. artik sicak bi yerlere tasinalim diye bakiyorum ama doktorami almadan da bi yere gidebilecegimiz yok :) ben de henuz hamile oldugumu ogrendim. heyecanliyim LOL
hayirli olsun canim hamileligin.. amerikada anca california taraflari sicaklik olarak iyii.. bende cokk seviyorum sicak yeri:) kac sene oldu buraya geleli.. hava dedigin gibi cokk sogukk  kar kapidan gitmiyorr.. alistik artikk.. gecen yazda sicak olmadi.. umarim bu yazz sicak ve havalar guzel giderr.. aslen nerelisin bu arada.. forumda hic karsilasamiyoruzz mesajimi gordugunde yazarsin kendine iyi bak tekrardan tebriklerrKizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 28293031>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.