Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - güven meselesi(bademcik)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgüven meselesi(bademcik)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tanzer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tanzer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: güven meselesi(bademcik)
    Gönderim Zamanı: 16 Oca 2018 Saat 08:04
Kadir bey merhaba, size ne kadar teşekkür etsek az, zira yanımızda her an ulaşabildiğimiz doktorlardan çok size güveniyoruz. oğlum altı yaşında ve geçen yıl okula başladığından beri sizin yazdıklarınızı okuyarak birçok hastalığı antibiyotiksiz atlattık. en önemlisi eşim ve büyüklerin baskılarına rağmen ateşten korkmamam gerektiğini öğrendim. ama bu sefer yaptığımdan emin olamadım, iki gün önce eşim götürdüğünde ilk defa bademcik diyip amoklavin bid400,sekrol,actidem dolven vermiş. ateş yapar kullanın demiş. iki gündür ateş enyüksek dil altından 37.9 , boğazının biraz acımasından başka bir şikayeti de yok. bakteriyel bile olsa antibiyotik kullanmamak  neye yol açabilir ve ben bunu nasıl anlarım.foto çekip atmaya çalıştım. ÇOK TEŞEKKÜRLER...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118156
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2018 Saat 18:56
SADECE: Amoklavin'i kullanin..  SAKIN; Sekrol ve Actidem'i kullanmayin..   
Dolven'i de; ates+AGRI beraber ve dayanamiyacagi kadar olursa kullanin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.