Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hadi bana akıl verin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHadi bana akıl verin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Konu: Hadi bana akıl verin
    Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:20
Kızlar bilenleriniz vardır. Bilmeyenler için yazayım , büyük oğlum bu sene anaokuluna gidiyor , küçük oğluma da annem, dünyanın en fedakar anneannesi her hafta Eskişehirden geliş gidiş yaparak bakıyor ki canım annem artık yoruldu . Şimdi seneye için beni aldı bir telaş iki alternatifim var ama kafam karışık.

Efe ( Büyük oğlum ) Seneye anasınıfına gidecek bende ilk öğretime başladığı okulda yollamak istiyorum uyum süreci olsun diye okulu buldum gibi 3 seçeneğim var biri etütlü beslenmeli o kura ile çıkarsa yani diğerleri de 9-15 arası eğitim veriyor ama ana sınıfları yarım gün . Bu durumda ben çalıştığım için bir kişinin gönderip karşılaması gerekecek Efeyi yarım gün birini ayarlayabilirim Bu arada Eren de yaklaşık 2 buçuk yaşında olacak onu da kreşe başlatırım bu birinci alternatif.

İkinci olarak Ereni kreşe başlatmasam da tam gün birbakıcı ayarlamaya mı çalışsam acaba Efe 2 buçuk yaşında başlamıştı ama ilk yıl çok hastalıklarla geçmişti sonra güvendiğim birini bulmak çok zor hiç akraba falan yok işte kafam karışık sizce ne yapmalıyım ne düşünüyorsunuz bir el atın bana ya Confused
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:26
gülsencim valla bakıcı diyorsunda ne kadar güvenilir ki aslında ikinci seçenek daha uygyn gibi ama bakıcı nasıl olucak gerçekten kendi çocuğu gibi bakacak birisi bulusan ne mutlu hem o zaman ufaklık ta erken kreşe gitmemiş hasta olmamış olacak bi daha ki seneye de bir yaş daha toparlar daha az hastalıkla atlatırsınız bana bu uygun geldi tabi en uygun kararı yine sen vericeksinBig smile

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:33
valla zor bir durum Gülom şimdi ne desem bilemedim... Okula göndersen de göndermesen de birine ihtiyacın var gibi görünüyor bu durumda. güvenilir bir bakıcı bulabilirsen hem sana hem çocuklara kolaylık olur ama çevremizde duyduğumuz bakıcı olaylarından sonra da insanın gözü korkuyor...

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:34
Aslında bana da en mantıklı bu seçenek geliyor Ayşegül , ama aradığım gibi birini bulur muyum ? Bir arkadaşım var eşi yurtdışında bir firmadan teklif alınca kabul ettiler şimdi 4 hafta sonra taşınacaklar onun bakıcısı var gerçekten çok iyi biri ben ona dedim ama sigortalı bir iş olsun istiyorum dedi bende sigortanı eşimin işyeri üzerinden yatıralım dedim ama maaşı biraz uyguna çekelim o zaman dedim ama pek sıcak bakmadı o olsa süper olur tanıyorum 2 yıldır arkadaşımda Confused
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:39
Az önce tekrar konuştum arkadaşımla 1200 sigortasız istiyormuş ama bu fiyat bana biraz fazla ama insan güvendiği birine de çok ihtiyaç duyuyor ne yapacağım bilemiyorum Confused

Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:45
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Az önce tekrar konuştum arkadaşımla 1200 sigortasız istiyormuş ama bu fiyat bana biraz fazla ama insan güvendiği birine de çok ihtiyaç duyuyor ne yapacağım bilemiyorum Confused

ohhhhhh 1200 ha ne o ya ya çok değilmi canım ya ConfusedConfusedgüvendiğin bir olması gerçekten çok iyi ama bu kadar da pahalı olmamalı Confusedvalla g
lsencim ben sana diyim bak amcamın kızı gürcistandan getirtti bir kadın yaşıda var ama kendi çocuğu gibi bakıyor ben ilk etapta yokartuk dedim ama kadın gerçekten çok iyi çıktı hemde 500 tl sigortasız yatılı evi temizliyor yemek yapıyor herşey ona bakıyor evde hatta amcamın kızı kızını ona emanet edip fransaya tatile bile gitti ConfusedLOLbir hafta ama tabi hepsi bir olmaz ama bu fiyet çok fazla Confused

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:50
Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

ohhhhhh 1200 ha ne o ya ya çok değilmi canım ya ConfusedConfusedgüvendiğin bir olması gerçekten çok iyi ama bu kadar da pahalı olmamalı Confusedvalla g
lsencim ben sana diyim bak amcamın kızı gürcistandan getirtti bir kadın yaşıda var ama kendi çocuğu gibi bakıyor ben ilk etapta yokartuk dedim ama kadın gerçekten çok iyi çıktı hemde 500 tl sigortasız yatılı evi temizliyor yemek yapıyor herşey ona bakıyor evde hatta amcamın kızı kızını ona emanet edip fransaya tatile bile gitti ConfusedLOLbir hafta ama tabi hepsi bir olmaz ama bu fiyet çok fazla Confused

Ayşegül İstanbulda fiyatlar uçmuş vaziyette çok olmaz mı çok tabi ama yabancılarında daimisini bulmak zor ondan Türk olsun diyorum benimde eşimin kuzeni iki yabancı alıyor sürekli ama daimi olmuyor hiç bende istiyorum ki evimizden biri olsun ne bileyim çok zor işim bu belli oldu Confused
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:53
bazen çalışmıyorum mesleğimi yapamıyorum diye söyleniyorum ama burada çalışan annelerin durumlarını görünce de çalışmadığıma seviniyorum ne yalan söyleyeyimDisapprove Allah yardımcınız olsun hep iyilerle karşılaştırsın çocuklarımızıNuke

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.