Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hadi bana akıl verin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHadi bana akıl verin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:54
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Az önce tekrar konuştum arkadaşımla 1200 sigortasız istiyormuş ama bu fiyat bana biraz fazla ama insan güvendiği birine de çok ihtiyaç duyuyor ne yapacağım bilemiyorum Confused

ohhhhhh 1200 ha ne o ya ya çok değilmi canım ya ConfusedConfusedgüvendiğin bir olması gerçekten çok iyi ama bu kadar da pahalı olmamalı Confusedvalla g
lsencim ben sana diyim bak amcamın kızı gürcistandan getirtti bir kadın yaşıda var ama kendi çocuğu gibi bakıyor ben ilk etapta yokartuk dedim ama kadın gerçekten çok iyi çıktı hemde 500 tl sigortasız yatılı evi temizliyor yemek yapıyor herşey ona bakıyor evde hatta amcamın kızı kızını ona emanet edip fransaya tatile bile gitti ConfusedLOLbir hafta ama tabi hepsi bir olmaz ama bu fiyet çok fazla Confused

Ayşegül İstanbulda fiyatlar uçmuş vaziyette çok olmaz mı çok tabi ama yabancılarında daimisini bulmak zor ondan Türk olsun diyorum benimde eşimin kuzeni iki yabancı alıyor sürekli ama daimi olmuyor hiç bende istiyorum ki evimizden biri olsun ne bileyim çok zor işim bu belli oldu Confused

ben olsam bende yabancı almam aklıma binbir türlü şey geliyor nasıl güvenebilirm ki amcamın kızına hayret emiştim herşeyi geçtim bir hafya çocuk bakıcıyla yanlız kaldı ben olsam asla güvenmem ConfusedAllah yardımcın olsun canım önce içine sinen çocuğuna ana gib, bakacak sonrada kesene uygun bir bakıcı bulursun inşallah Smilefiyatlar uçmuş gerçektenConfused

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:56
Ayşegül burada 500 TL'ye bakıcı bulmak mümkün değil canım, kız kardeşim geçen sene bir bakıcı aldı, 750 TL'ye anlaştı ama sadece çocuğa bakacağını, başka hiç bir iş yapmayacağını söyledi, kardeşim de kabul etti, kız kardeşimin kızı o zaman 9 aylıktı, zaman geçtikçe, çocuk büyüdükçe, bize yeğenimin her türlü iletişimi, gelişimi yaşıtlarından geri gibi geliyordu Disapprove, meğer bakıcının çocukla hiç bir iletişimi yokmuş ki, bütün gün oyuncakları önüne koyuyormuş, kendide sabahtan akşama kadar hiçbir şey yapmadan oturuyormuş. Kız kardeşim, bakıcıya çocukla ilgili bir şey söylediğinde, binbir bahane buluyordu, kız kardeşim arada yürüt diyordu, bel fıtığım var diyordu, kitap falan göster, anlat diyordu, bakmıyor ki ! diyordu, en sonunda kardeşim işten çıktı, çocuk hemen farklılık göstermeye başladı. Çocukla belli bir yaştan sonra, iletişim, oyun vs. de çok önemli..
Gülsen çok zor bir karar canım ya, bana en güvenilir kreş gibi geliyor, bence yarım gün gitsin, sonrasında Efe'de evde olacak diyorsun, yarım gün bakıcı baksın, hiç değilse Efe'den nasıl biri olduğunu rahatça öğrenirsin ..

Düzenleyen fatoş - 18 Nis 2011 Saat 23:01
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 23:05
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Ayşegül burada 500 TL'ye bakıcı bulmak mümkün değil canım, kız kardeşim geçen sene bir bakıcı aldı, 750 TL'ye anlaştı ama sadece çocuğa bakacağını, başka hiç bir iş yapmayacağını söyledi, kardeşim de kabul etti, kız kardeşimin kızı o zaman 9 aylıktı, zaman geçtikçe, çocuk büyüdükçe, bize yeğenimin her türlü iletişimi, gelişimi yaşıtlarından geri gibi geliyordu Disapprove, meğer bakıcının çocukla hiç bir iletişimi yokmuş ki, bütün gün oyuncakları önüne koyuyormuş, kendide sabahtan akşama kadar hiçbir şey yapmadan oturuyormuş. Kız kardeşim, bakıcıya çocukla ilgili bir şey söylediğinde, binbir bahane buluyordu, kız kardeşim arada yürüt diyordu, bel fıtığım var diyordu, kitap falan göster, anlat diyordu, bakmıyor ki ! diyordu, en sonunda kardeşim işten çıktı, çocuk hemen farklılık göstermeye başladı. Çocukla belli bir yaştan sonra, iletişim, oyun vs. de çok önemli..
Gülsen çok zor bir karar canım ya, bana en güvenilir kreş gibi geliyor, bence yarım gün gitsin, sonrasında Efe'de evde olacak diyorsun, yarım gün bakıcı baksın, hiç değilse Efe'den nasıl biri olduğunu rahatça öğrenirsin ..

ayyy fatoş aldığı para şimdi ona helal mi? acaba bütün gün boş boş oturmuş çocuk geri kalmış nasıl vicdan bu ya anlamıyorum Confusedbu bakıcılık artık ticarete dönüşmüş görünüyor Confusedgülsen fatoş haklı bencede en iyis, kreş gibi duruyor en azından gidip bakarsın dentleme olur ne bilim bir sürü çocuk olur geri kalmaz vs vs Allah kolaylık versin

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 23:07
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Hastalık kısmı olmasa bence de en mantıklısı bu tabi bezi bıraktırmam lazım göndereceğim okul da belli Efenin ilk anaokulu insanları tanıyorum ama Efede o hastalıklardan öyle çektim ki yanlış anlamayın hastalanınca bakmak değil hastalanınca okuldan izin almak mesele 1 gün gitmesem o gün yedi sınıfın 1 dersi boş veliler hemen telefona neden gelmiyor öğretmen onlarda haklı ama yakınımda kimsem yok ki hasta çocuğumu emanet edeyim Confused

Bende Efede 2 ay bakıcı tuttum aynen kardeşinin bakıcısı gibi canım onun olduğu aylar sadece tel faturam 5e katlandı o kadar ki evine kadar gidip güya incelemiştim Tongue 

istifa etsem 12 yıldır çalışıyorum emekliliğimi yakmak istemiyorum ama belki 1 yıl ücretsiz izin alabilirim bunuda alternatiflre eklemek lazım galiba Confused
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 23:17
benım nacızane fıkrım ana okulu kuşumSmile

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
nilufer Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2011 Saat 01:18
bız ablamın kızına bakmıştık annemle o zamanlar krese ya da bakıcıya vermeye kıyamadık ya da bız cok pimpirikliyiz yanı bılmıyorum ama anladımkı bır cocugun herseyden cok anneye ihtıyacı var,2 sene baktık sonra cıktı işten mecbur yanı bakamadık cok aglıyodu..eger calışmak mecburıyetındeysen işin zor en iyisi tanıdık bırının bakması yanı kardesın falan varsa onun bakması ya da en mantıklısı kreş bence..banada kreşe versene dıyo bı arkadasım sen gez toz dıyo ama nasıl bırakıyım ya dıyorum onun bana ihtıyacı var herseyden once anne cok onemlı annemı daha ii anlıyorum bebegım olduktan sonra yanımdan aayırmak ıstemıyorum hep gozumun onunde olmasını istıyorum......  ama emeklılıgımı yakmak istemıyorum demışsın şimdi gordum bi anne olarak yavrun için dogru olanı en iyi sen bılırsin..

Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2011 Saat 13:02
gülsencim ben çalışan annelere hayranlıkla bakıyorum düşünmeleri yapmaları gereken o kadar çok şey var ki allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten
kreşe versen hem dediğin gibi sağlık problemleri oluyor hem küçücük yavrular sabah görüyorum işe gider gibi annelerinin elinden tutup kreşe gidiyorlar içim eziliyor sıcacık evlerinde oyunlar oynayıp atlayıp zıplamaları gerekirken kreşte belli kurallara göre yaşıyorlar daha bu yaşta kurallarla eziliyorlar
diğer yandan insanlara güvenmek de çok zorlaşıyor kime emanet edeceksin güvenebileceğin birini bulmak çok zor ama bulabilirsen en güzeli o olur evinde rahat eder oğluşun
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.