|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mydeep
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hafif ateş, baş ağrısı, öksürükGönderim Zamanı: 04 Kas 2015 Saat 13:19 |
|
Kıymetli hocam, kızım 6 yaşında. 1 hafta önce 2-3 gün hafif ateşlendi. Şurupsuz düştü. Öksürük vardı kuru sökemeyen. Burun akıntısı birde. Öksürük hala var bugun okuldan aradılar ensesi ağrıyormuş diye. Hafif ateşi vardı hocam 37,6 gibi. Ensesi ve kulağının arkasının ağrıdığını söyledi ama kulağının içi değil. Karınımda ağrıdı dedi. Bir de kalem tutacak hali kalmamış. Halsizdim diyor. Doktora gttik ciğerleri sıkışmış biraz kulakta hafif kızarık dedi ve klamoks es600 iburamin coldu yazdı hemen.
Bu ense ağrısı ilk defa yaşıyoruz evet öksürüğümüz var sökemedik tam anlamaıyla perebron veriyordum 3 gündür. Şuanda ateşi 37,5 37,8 arası oluyor. Antibiyotiğe gerek varmı. Bu arada dilde pas yok ama koku var. Tavsiyenizi bekliyorum. Saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Kas 2015 Saat 19:13 |
|
1- 37.6 ates sayilmaz, sakin Antibiyotik kullanmayin.
2- Agrilarini oksuruk yapiyor, oksuruk hafifleyince agrilari da gececek. 3- SAKIN: sonu "-cold" ile biten ilaclari , eve bile sokmayin. |
|
![]() |
|
mydeep
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2015 Saat 11:17 |
|
Hocam cold ilacı almadım.
Sadece dedemiz de hasta birkilte aynı dönem hasta oldular onda crp 27 çıktı kızıma kan tahlili yaptıramıyorum deli gibi ağlıyor korkudan bişi olacak diye yaptıramıyorum. Şimdi dede de crp yüksek çıkınca acaba kızımda bakteriyel mi düşünmeye başladım. Çünkü çok halsiz öksürüğü kuru kuru. Bu arada sayenizde 1 senedir hiç antibiyotik kullanmadık. Durum böyle olunca bu sefer kullanmalımıyım diye tereddüt ettim açıkçası. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2015 Saat 18:24 |
|
CRP ile ugrasmayin, hatta hic dikkate almayin.
Siz Kan Sayiminda; WBC degerine bakin. CRP, sadece bakteriler icin OZEL DEGILDIR.. Bunu dunyada bir tek Turk doktorlari iddia ederler.. |
|
![]() |
|
mydeep
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 09:23 |
|
Dediğiniz gibi yaptık hocam wbc ye de baktırdık 3,8 çıktı aslında yüksek değil hocam bugunkü crp de 17 çıktı. Dedemiz kalp hastası oldugu için antibiyotik iğne vermişler. Hem de ağızdan antibiyotik. Hep dedikleriniz çıkıyor hocam çok büyük bir değersiniz. Saygılar,
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|