kadir bey bu aralar çok sık yazdım size, her defasında da cevapladınız çok teşekkür ederim. utanrak birşey daha danışmak istiyorum. size danışmadan karar veremiyorum.
oğlum 5,5 yaşında. hafif bir öksürüğü vardı. sonra biraz daha arttı ve balgamlı olmaya başladı. geceleri ve sabahları yoğunlaşıyor, sonra geçiyor. aslında aşırı bir öksürüğü yok.tedbir amaçlı sağlık ocağına götürdüm, 10 aylık kardeşine de bulaşsın istemiyorum. doktor sinüzleri dolu, balgamı var, banyodan sonra saçlarını kurutun, hemen uyutmayın falan dedi. verdiği ilaçlar şöyle:Klavunat antibiyotik şurup, İburamin cold, Pulmarest öksürük şurubu. basit bhir öksürüğe bu kadar ilaç ve antibiyotik fazla geldi bana. birde sizin cold yazan hiçbir ilacı kullanmayın dedxiğinizi hatırlıyorum. sizce ne yapmalıyız? nasıl geçer bu öksürük? bulaşıcı mıdır?
birde oğlum 3 yıl olacak neredeyse sadece 1 kilo aldı. şu an 22 kilo, boyuda 112 cm. neden hiç kilo almıyor. eskiden yaşıtlarından açık ara öndeydi gelişimi, şimdi geriye bile düştü diyebilirim.