Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
burak7
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 345
|
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 12:17 |
yldz_bkrc Yazdı:
amin... bende öyle düşünüyorum ertelemicem, kariyerimide bu şartlarda yükseltmeye çalışıcam artık ne kadar olursa çünkü çocuğumu kucağıma almayı o duyguyu tatmayı çok istiyorum...
|
planlı programlı olursan allah yardım ediyor bir şekilde hepsi birarada oluyor. sadece güçlü olman ve yılmaman lazım.. ama kesinlikle çok zor, söylemeden edemeyeceğim. benim kendi büromda 3. senem.. bayan için çok zor bir meslekmali müşavirlikl. birde ben 4 ay önce 2. çocuğumu doğurdum, halimi düşün artık. yinede oğlumu ve kızımı bir arada görünce yorgunluğum azalıyor
|
 |
yldz_bkrc
Üye
Puanlar: 16
|
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 12:28 |
Allah bağışlasın sana çocuklarını .... umarım bende yapabilirim senin gibi. zor evet biliyorum ama mesleğim bu ve ben çıkabileceğim en üst noktaya kadar çıkmak istiyorum. bunu başaracağım inanıyorum Allah izniyle....
|
 |
burak7
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 12:47 |
yldz_bkrc Yazdı:
Allah bağışlasın sana çocuklarını .... umarım bende yapabilirim senin gibi. zor evet biliyorum ama mesleğim bu ve ben çıkabileceğim en üst noktaya kadar çıkmak istiyorum. bunu başaracağım inanıyorum Allah izniyle....
|
inşallah canım, zaten bir niyet edip başladınmı bitiriyorsun, ruhsat almak kolay, öyle yada böyle alınıyor. asıl sonrası zor. çok hakimiyet gerektiren bir iş bu. hem çevren olacak, hem iletişimin iyi olacak, hem mevzuatı sürekli takip edeceksin, falan filan.. söylememe gerek yok, sende zaten biliyorsun. ama tabi insanın kendi işinin olması çokta güzel. saygın bir meslek..
neyse.. asıl konudan çook uzaklaştık. iş kariyer güzel ama bir evlat sahibi olmak pahabiçilmez.. allah sanada tez zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu.. bu arada nerede yaşıyorsunuz?
|
 |
yldz_bkrc
Üye
|
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 13:04 |
teşekkür ederim iyi dileklerin için hayırlıysa olsun dıorum artık ben elimden gelenin fazlasını yapıcam ... istanbul'da beylikdüzünde yaşıyorum.. ya sen...?
|
 |
burak7
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 13:20 |
yldz_bkrc Yazdı:
teşekkür ederim iyi dileklerin için hayırlıysa olsun dıorum artık ben elimden gelenin fazlasını yapıcam ... istanbul'da beylikdüzünde yaşıyorum.. ya sen...?
|
ben izmitteyim, komşuyuz yani:))
|
 |
yldz_bkrc
Üye
|
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 13:30 |
:)) komşuyuz komşucum...:)
|
 |
yldz_bkrc
Üye
|
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 13:34 |
bu arada birazda işten mi konuşsak... :) nasıl çok zor oldu mu senin için büro açmak, nasıl karar verdin , mükellerini bulmak kolay oldu mu , şuan zorlanıyor musun, mükelleflerle ne gibi sorunlar yaşayorsun.... ? çok mu soru sordum ne... 
|
 |
burak7
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 14:57 |
yldz_bkrc Yazdı:
bu arada birazda işten mi konuşsak... :) nasıl çok zor oldu mu senin için büro açmak, nasıl karar verdin , mükellerini bulmak kolay oldu mu , şuan zorlanıyor musun, mükelleflerle ne gibi sorunlar yaşayorsun.... ? çok mu soru sordum ne...
|
şimdi gördüm mesajını..bekle az kızıma süt sağmam lazım, yarım saat içinde detaylı yazacağım:)))
|
 |