Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamile miyim neyim?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamile miyim neyim?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 5678>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 12:37
yasemin e sen beni bu topikte bile koparttın yaaaa...ben sana birşey demiyorum LOLLOLLOLLOLLOLne diyeyeimLOLLOLLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 12:42
kangaaaa ben niye her topigin anasini aglatiyom hastalikmi nedir

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 13:31
ay yasemin öldüm gülmektentopik canavarıLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
BERFIN_1811 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 22:19
şenizcim çok sevindim valla 2 ay önce aynı sorunu yaşamıştım bende kabus gibi bi 10 günden sonra almıştım müjdeyi hamile değilmişim çok şükür bu arada arkadaşlar hipo olayı süperdi unutmayalım bi tavsiyede benden sabah aç karnına ilk idrarını pet bardağa yapıyosun o bardağı kıpırdamıycak bi yere koyuyosun 5-6 saat sonra gidip bakıyosun saydamlığını kaybetmişse hamile oluyomuşsun
url=http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2008 Saat 12:16
Orjinalini yazan: BERFIN_1811 BERFIN_1811 Yazdı:

şenizcim çok sevindim valla 2 ay önce aynı sorunu yaşamıştım bende kabus gibi bi 10 günden sonra almıştım müjdeyi hamile değilmişim çok şükür bu arada arkadaşlar hipo olayı süperdi unutmayalım bi tavsiyede benden sabah aç karnına ilk idrarını pet bardağa yapıyosun o bardağı kıpırdamıycak bi yere koyuyosun 5-6 saat sonra gidip bakıyosun saydamlığını kaybetmişse hamile oluyomuşsun
çok şükür hamile değilim daha oğlum 1 yaşında çok zor olurdu benim için ve ben sezeryanlıyım.bunalıma girerdim heralde.senin çocuk ne kadarlık? 
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 01:19
ne garip dimi ilk bebişlerimizi heyecanla bekliyoruz ama onları kucağımıza aldıktan sonra 1-2 gün günümüz geçse telaşlanıyoruz istemiyoruz. herşeyin hayırlısı canım. sonucun istediğin gibi çıkmasına sevindimWink
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 18:44
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

ne garip dimi ilk bebişlerimizi heyecanla bekliyoruz ama onları kucağımıza aldıktan sonra 1-2 gün günümüz geçse telaşlanıyoruz istemiyoruz. herşeyin hayırlısı canım. sonucun istediğin gibi çıkmasına sevindimWink
teşekkür ederim ilk bebeğim daha küçük bana ihtiyacı var onu biraz büyüteyim tabi ki sıra nasip olursa sıra 2.ye gelecek.herşey planlı olmalı Clown
Yukarı Dön
BERFIN_1811 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 22:21
Orjinalini yazan: şeniz şeniz Yazdı:

Orjinalini yazan: BERFIN_1811 BERFIN_1811 Yazdı:

çok şükür hamile değilim daha oğlum 1 yaşında çok zor olurdu benim için ve ben sezeryanlıyım.bunalıma girerdim heralde.senin çocuk ne kadarlık? 

canım benimki daha 8 ayın içinde ben depresyona girmiştim kesin hamileyim dedim ama çok şükür değildim çok kötü oluyo ya allah hayırlı zamanda versin önce isteyenlere tabii

url=http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 5678>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.