Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HAMİLELİKTE ALINAN KİLOLAR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHAMİLELİKTE ALINAN KİLOLAR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2009 Saat 14:42
dr 42 ye kadar yolu var diyo LOL
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2009 Saat 14:45
Erkek çocukları 9 ayı doldurduktan sonra 10 gün daha alırlar benim sıpa o 10 günü doldurduktan sonra 15 gün daha almıştı LOLLOLLOL çok tuhafıma gitmişti çoğu kez söyledim geç doğrdu diye 75 lira fazla para aldım ssk dan LOLLOL

Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2009 Saat 14:50
LOLabla benim şuan 9 ay 10 gün geçti demi LOL
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2009 Saat 14:52
Canım ya her ne kadar tıp ilerlediyse de dr ların verdiği tarih tahmini Wink vadesi gelse onu içerde tutmak mümkün mü , bu hafta içinde doğururusun sende allahın izniyle LOLLOLLOL
Yukarı Dön
sibeld Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2009 Saat 20:58
Orjinalini yazan: hulyakaracilar hulyakaracilar Yazdı:

Orjinalini yazan: sibeld sibeld Yazdı:

hülyacım inş.bide kilolu başladım iştahımda yerinde 15 le bitirsem iyi diyom ama bakalım iyi olalımda inş.gider doğumdan sonraSmile

sibelcim inşallah 15 kilo ile bitirirsin
ben 27 kilo aldım o yüzden 15 kiloya kadar kilo alan hamişlere hayranım
hamur işinden ve tatlıdan uzak dur sibelcim zor ama ileriki dönemi düşünüp boğazına sahip çıkmaya çalış bir tanem
canım tutamıyom bu bile allah ayrdım etti mucize kilomda var şurda iki aydan az kaldı inş.atlatırım hayırlısıyla ama tabi en önemlisi sağlık diyom kızım iyi olsun verdirir o bana kilolarıSmile
ilayda nisam 1 yaşında :)
Yukarı Dön
mahiradasi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2009 Saat 21:37
yaaaaaaaaaaaaa cildiricam ben bu durumdan yaa uffffffffff. dogum yapali tam 4 ay oldu. dogumda 4 kilo vermistim simdi sut verdigim icin istahim acildi ayni yani 63 kiloya geri dondum 52 kiloyla hamile kalmistim. canim surekli tatli istiyor sinir bir durum bu ben hamilelikte hic tatli yememistim simdi nedense inanilmaz tatli istiyorum. Diyetisyenime yuzum yok gidemiyorum bile uffffffff uffffffffffff napicam ben????

Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2009 Saat 01:06
tugba daha cok erken 4 ay olmus .enerjıye ıhtıyac duydugunda olabılır.bende kızım 6.5 aylık ama gectıgımız aylarda özellıklede serbetlı tatlılra yumuluyordum kı hıc aram yoktur bu tur tatlılarla kesmedıgı zaman cıkolata yıyorum uzerıne bırdeLOLoglumda tam 22 kılo aldım 51 ıle baslamıstım sadece 5 kılo kaldı bende hedıyesı oglumun.kızımda 56 ıle basladım 8 kılo aldım masadan 12 kılo vermıs olarak yanı 51 kılo ıle cıktım hastaneden ıcımı bosaltmıslar gıbıydıLOLama sımdı 56 dayım yıne ne dengesızım ben beeWackoLOLLOL
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2009 Saat 01:17
ahhh ahh kalsaya şu kilolar bende 42 idim hamile kaldığımda 69'la doğuma girdim 59 dum eve geldiğimde şimdi 57 olmuşum bu gidişle ben dahada düşerim tamamen balon gibi söndüm hamişlik bitti iştah gittiTongue50 kilodan aşşağı düşmek istemiyorumUnhappy
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.