Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hüseyin can
Elmas Üye
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5686
|
Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 18:37 |
şenizcim saol canım.benim ilk gebeliğimde olmamıştı ama buda daha çok yeni 3 gündür geçmiyo malesef.
|
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 20:11 |
geçmiş olsun ebuşum,bence duş en iyisi,benim hamilelğim kışa gelmesine rağmen alıyodum iyi geliyodu
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 8555
|
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 10:42 |
Elif Hansa Yazdı:
küçük kanaryam Yazdı:
of kızlar ya hepimiz dertliyiz yani bu konuda benim migrenim var doktora sormayı unuttum 8 eylüle de çok var izinde kendisi offf olmadı cebini arayıp sorayım bali olmicak böle valla işteyim bide duş nerde alcam yüzümü yıkadım geçer belki diye midem bulandı hemen ayy ne dertliymiş beeee  |
eee gulum zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef.
suan basimda viziklayan bi kizim var, dur kizim yapma kizim, canimi acitiyorsun kizim diye diye bitap dustum.   kucagima cikmaya calisiyor, haliyle karnima denk geliyor bende cikarmiyorum onun icin vizikliyor
ayrica bir de kaburgama biliyormus gibi baski yapip canimi cok kotu acitan yakan bir de oglum 
diyecegim su ki, bende bunlarin zahmetine katlanip rahmetlerini bekliyorum. sende oylesin yani, zahmetini cekecen 9 ay, sonra da kucagina gelecek o guzel rahmet ins |
off canım valla hepimiz bu konuda dertliyiz desene  ama sonu güzel olacak inş...
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 3664
|
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 13:07 |
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 14:46 |
benimde allaha şükür başağrım olmadı olmazda üstelik bendede migren var...benim tek sıkıntım allerjim ve şu sıcaklar hele antalya sıcağı....gecesi de gündüzüde ayrı bir dert....
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
hüseyin can
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 15:23 |
hilal Yazdı:
geçmiş olsun ebuşum,bence duş en iyisi,benim hamilelğim kışa gelmesine rağmen alıyodum iyi geliyodu |
saolasın canım benim.çok şükür baş ağrım geçti.akşamdan beri 2 tane minoset içtim bugün az bişey oldu sabah ama şimdili yok inş olmazda
|
|
 |
hüseyin can
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 15:26 |
aşkitom Yazdı:
öncelikle geçmiş olsun canım.
bende aynı sorunları yaşıyorum. hele bazen öyle bir başım ağrıyor ki
sanki kafamın içi yanıyormuş gibi geliyor. böyle durumlarda ise başımı ıslatıyorum soğuk suyla. yada ıslak bi eşabı başıma koyuyorum biraz olsun faydası oluyor.
dün doktora gittim ve ağrı kesici yazdırım.
bazen diş ağrımda oluyor.özelliklede geceleri
çoğu gece sabaha kadar uyumadığım günler oluyor.. |
teşekkür ederim canım.bende dün akşam sardım kafamı artı şakaklarıma kolonyalı bez koydum iyi geldi şükür.gece ve sabah hamilelikte kullanılan ağrı kesici içtim geçti şükür
|
|
 |
hüseyin can
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 15:29 |
aman sorma yeşim valla 3 gündür görsen halimi acırsın.iş güç yemek çocukjla ilgilenecek yanım bile yoktu kıvranmaktan yaa.çok fenaydım.şimdi iyiym allaha şükür.tavsiyelerin için saol canım benim
|
|
 |