Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamilelikte baş ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamilelikte baş ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5686
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 18:37
şenizcim saol canım.benim ilk gebeliğimde olmamıştı ama buda daha çok yeni 3 gündür geçmiyo malesef.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 20:11
geçmiş olsun ebuşum,bence duş en iyisi,benim hamilelğim  kışa gelmesine rağmen alıyodum iyi geliyodu
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 10:42
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

of kızlar ya hepimiz dertliyiz yani bu konuda benim migrenim var doktora sormayı unuttum 8 eylüle de çok var Confused izinde kendisi Confused offf olmadı cebini arayıp sorayım bali olmicak böle valla işteyim bide duş nerde alcam Confused yüzümü yıkadım geçer belki diye midem bulandı hemen Confused ayy ne dertliymiş beeeeConfusedLOL

eee gulum zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef.

suan basimda viziklayan bi kizim var, dur kizim yapma kizim, canimi acitiyorsun kizim diye diye bitap dustum.DeadDeadkucagima cikmaya calisiyor, haliyle karnima denk geliyor bende cikarmiyorum onun icin vizikliyor

ayrica bir de kaburgama biliyormus gibi baski yapip canimi cok kotu acitan yakan bir de oglum Dead

diyecegim su ki, bende bunlarin zahmetine katlanip rahmetlerini bekliyorum. sende oylesin yani, zahmetini cekecen 9 ay, sonra da kucagina gelecek o guzel rahmet ins

off canım valla hepimiz bu konuda dertliyiz desene Confused ama sonu güzel olacak inş...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 13:07
Orjinalini yazan: hüseyin can hüseyin can Yazdı:

ya kızlar bir kaç gündür bi baş ağrısı var sormayın gitsin geçmek bilmiyor.bu sabahda sağ gözüme vurmaya başladı ağrı acaba hamilelikte normal mi?hüseyin canda hiç böyle şikayetim olmamıştı.ölücem neredeyse baş ağrısındanCryCryCrybeynim çıkacak sanki o kadar kötü
Yeni hamişin şikayetleri mi başlamış amanda aman kıyamamStar.Baş ağrısı bendede olmuştu.Felaket bi durum,bilirim öyleki başımı duvarlara vurmak isterdim...E hamileliktede belirli ağrı kesiciler kullanıldığından geçmezdi.Bide sıcaklarda tetikliyor başağrısını.Sık sık yüzüne ve boynuna su ile temas ettir.Uzan bi rahat yere ve dinlenmeye çalış tamam mı arkadaşım.Oğluşunu öpüyorum

Düzenleyen yessim - 15 Ağu 2008 Saat 17:37
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 14:46
benimde allaha şükür başağrım olmadı olmazda üstelik bendede migren var...benim tek sıkıntım allerjim ve şu sıcaklar hele antalya sıcağı....gecesi de gündüzüde ayrı bir dert....
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 15:23
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

geçmiş olsun ebuşum,bence duş en iyisi,benim hamilelğim  kışa gelmesine rağmen alıyodum iyi geliyodu
saolasın canım benim.çok şükür baş ağrım geçti.akşamdan beri 2 tane minoset içtim bugün az bişey oldu sabah ama şimdili yok inş olmazda
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 15:26
Orjinalini yazan: aşkitom aşkitom Yazdı:

öncelikle geçmiş olsun canım.
bende aynı sorunları yaşıyorum. hele bazen öyle bir başım ağrıyor ki
sanki kafamın içi yanıyormuş gibi geliyor. böyle durumlarda ise başımı ıslatıyorum soğuk suyla. yada ıslak bi eşabı başıma koyuyorum biraz olsun faydası oluyor.
dün doktora gittim ve ağrı kesici yazdırım.
bazen diş ağrımda oluyor.özelliklede geceleri
çoğu gece sabaha kadar uyumadığım günler oluyor..
teşekkür ederim canım.bende dün akşam sardım kafamı artı şakaklarıma kolonyalı bez koydum iyi geldi şükür.gece ve sabah hamilelikte kullanılan ağrı kesici içtim geçti şükür
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 15:29
Orjinalini yazan: yessim yessim Yazdı:

Orjinalini yazan: hüseyin can hüseyin can Yazdı:

ya kızlar bir kaç gündür bi baş ağrısı var sormayın gitsin geçmek bilmiyor.bu sabahda sağ gözüme vurmaya başladı ağrı acaba hamilelikte normal mi?hüseyin canda hiç böyle şikayetim olmamıştı.ölücem neredeyse baş ağrısındanCryCryCrybeynim çıkacak sanki o kadar kötü
Yeni hamişin şikayetleri i başlamış amanda aman kıyamam.Baş ağrısı bendede olmuştu.Felaket bi durum,bilirim öyleki başımı duvarlara vurmak isterdim...E hamileliktede belirli ağrı kesiciler kullanıldığından geçmezdi.Bide sıcaklarda tetikliyor başağrısını.Sık sık yüzüne ve boynuna su ile temas ettir.Uzan bi rahat yere ve dinlenmeye çalış tamam mı arkadaşım.Oğluşunu öpüyorum
aman sorma yeşim valla 3 gündür görsen halimi acırsın.iş güç yemek çocukjla ilgilenecek yanım bile yoktu kıvranmaktan yaa.çok fenaydım.şimdi iyiym allaha şükür.tavsiyelerin için saol canım benimWink
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.