Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamilelikte bulantıları olanlar:(((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamilelikte bulantıları olanlar:(((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2009 Saat 13:07

24 haftaya kadar kabusum oldu bulantılar boyuna çubuk kraker yiyodum bir müddet sonra zaten saman gibi tadı gelmeye başlamıştı Dead sabah kahvaltı güç bela tiksine tiksine yiyordum sonra 5 dk geçmeden doğru lavoba ama zorlada olsa ye... doktorum yediğimi anında çıkıyo dediğimde 5 dk bile kalsa yinede kar kardır demişti zaten ilk 3 ay annenin stoğunu kullanıyo sıpacıklar LOL anneyi zayıflatıyo Pig tabi sonra birden iştah açılıyo sonra boyuna yiyosun LOL yağsız şeyler yemeğe çalış ekmeğin köşelerini ye galeta ye kaşar peyniri bende çok yedim ve inan çok iyi geliyo hemde normal peynirden daha çok iyi. ben süt içemezdim peynir yoğurt ayran da bulantılardan yiyemedim ve araştırdım kalsiyum normal peynire göre kaşar peynirde 2 katı bilgin olsun

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 00:54
Bende 4 ayima kadar bulantilari cektim. Bende su dahi icemiyodum. Her sabah gözümü actigimda basliyodu bulantilarim. Baslarda tek yiyebildigim ayvaydiLOL, gercekten. Sonralarinda mide yanmasina badem iyi geliyodu bende. Soguk sütte az da olsa iyi geliyodu. Sen yine de az az da olsa biseyler yemeye calis canim. Allah kolaylik versin. Insallah cabuk atlatirsin bulantilari.

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 01:04
ben bulantılarda bir ilkim galibaLOLDeadTonguedoktorumda öyle demişti çünkü 9 ay boyunca kustum,hayatımda bir daha asla yemek yiyemem asla su içemem diye düşünüyodum artık,açlıktan başım dönüyor ve daha kötüleşiyodum bu yüzden bol bol  serum yedimTongue9 ay boyunca ne süt ne yoğurt ne et ,yani faydalı hiç bir besin yiyemedim,faydasızını bile yiyemedimTongue9 kilo aldım hamilelik boyunca,çocuğuma çok acıyor sırf onun için yemek istiyor ama yiyemiyodumConfusedyiyemedimde,sabah elimi yüzümü yıkadığımda çeşmeden akan suyu görünce kusuyordumConfusedConfusedmide boş olduğundan dahada berbat olduyorudm ki o günlerin hatırası reflü oluştu bendeTonguesadece ekmeğe azıcık salça sürüp yiyebiliyordum,bi tek onunla yaşadım,bi onu kusmadım,sanırım herkesin kendine göre bir kurtarıcısı var,krakerde çok işe yarıyor,ama atlatırsın inşallah 4. ayında falan,çevremde görüklerim hep o aylara kadar sürenler,daha kendim gibisine rastlamadımConfusedben hiç aşermedim,oysa neler hayal etmiştim,gece yarısı kocamı marketlere göndericektimLOLLOLLOLama olmadı,hiç bişey ama hiç bişey istemedi canımConfused
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 07:57
ben hep marul ve maydanozu tuzlayıp limonlayıp yerdim
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
BALIM Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 915
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2009 Saat 14:32
o kabuslar bendede basladi maleseffDeadDead cok kotuyum bakalim bu gun konturolum var doktor ne diyecekConfused
<a href="http://www.baby-gaga.com/">
<a href="http://lilypie.com">
Yukarı Dön
annişadayı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 56
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2009 Saat 14:42
bende meyve yıyordum hemen karpuz kıraz erık bunlar ıyı gelıyordu..sımdı yavsyavas gecmeye basladı bulantılarm..Wink

mucizem,,rabbime emanetsin..
Yukarı Dön
annişadayı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 56
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2009 Saat 14:43
krakerde yıyordum tabı :)

mucizem,,rabbime emanetsin..
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2009 Saat 15:48
Valla Hilalim sen bir ilk değilsin birde ben varım. Çünkü doğuma gitmeden bir gün önce bile istifra ediyordum canım. Belki doğuma gideceğim günde istifra ederdimde allahtan o gün birşey yememiştimLOL.
Ben limon yedim hemde bu yaşıma kadar yemediğim kadar. Her denediğim ilk şey iyi geldi oh diyordum ama ikinci denememde yine kusturdu beni. O yüzden sana bir tavsiyede bulunamıyacağım canım. Bünyeye bağlı birşey. İnşallah senin benimki kadar uzun sürmezWinkClown
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.