Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
|
Gönderim Zamanı: 16 May 2009 Saat 13:07 |
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
Hercai75
Katılımcı Üye
Puanlar: 408
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 00:54 |
Bende 4 ayima kadar bulantilari cektim. Bende su dahi icemiyodum. Her sabah gözümü actigimda basliyodu bulantilarim. Baslarda tek yiyebildigim ayvaydi  , gercekten. Sonralarinda mide yanmasina badem iyi geliyodu bende. Soguk sütte az da olsa iyi geliyodu. Sen yine de az az da olsa biseyler yemeye calis canim. Allah kolaylik versin. Insallah cabuk atlatirsin bulantilari.
|
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 01:04 |
ben bulantılarda bir ilkim galiba  doktorumda öyle demişti çünkü 9 ay boyunca kustum,hayatımda bir daha asla yemek yiyemem asla su içemem diye düşünüyodum artık,açlıktan başım dönüyor ve daha kötüleşiyodum bu yüzden bol bol serum yedim 9 ay boyunca ne süt ne yoğurt ne et ,yani faydalı hiç bir besin yiyemedim,faydasızını bile yiyemedim 9 kilo aldım hamilelik boyunca,çocuğuma çok acıyor sırf onun için yemek istiyor ama yiyemiyodum yiyemedimde,sabah elimi yüzümü yıkadığımda çeşmeden akan suyu görünce kusuyordum mide boş olduğundan dahada berbat olduyorudm ki o günlerin hatırası reflü oluştu bende sadece ekmeğe azıcık salça sürüp yiyebiliyordum,bi tek onunla yaşadım,bi onu kusmadım,sanırım herkesin kendine göre bir kurtarıcısı var,krakerde çok işe yarıyor,ama atlatırsın inşallah 4. ayında falan,çevremde görüklerim hep o aylara kadar sürenler,daha kendim gibisine rastlamadım ben hiç aşermedim,oysa neler hayal etmiştim,gece yarısı kocamı marketlere göndericektim  ama olmadı,hiç bişey ama hiç bişey istemedi canım
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
Puanlar: 4018
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 07:57 |
ben hep marul ve maydanozu tuzlayıp limonlayıp yerdim
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
BALIM
Kıdemli Üye
Puanlar: 915
|
Gönderim Zamanı: 29 Haz 2009 Saat 14:32 |
o kabuslar bendede basladi maleseff   cok kotuyum bakalim bu gun konturolum var doktor ne diyecek
|
<a href="http://www.baby-gaga.com/">
<a href="http://lilypie.com">
|
 |
annişadayı
Üye
Puanlar: 56
|
Gönderim Zamanı: 29 Haz 2009 Saat 14:42 |
bende meyve yıyordum hemen karpuz kıraz erık bunlar ıyı gelıyordu..sımdı yavsyavas gecmeye basladı bulantılarm..
|
mucizem,,rabbime emanetsin..
|
 |
annişadayı
Üye
Puanlar: 56
|
Gönderim Zamanı: 29 Haz 2009 Saat 14:43 |
krakerde yıyordum tabı :)
|
mucizem,,rabbime emanetsin..
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7682
|
Gönderim Zamanı: 29 Haz 2009 Saat 15:48 |
Valla Hilalim sen bir ilk değilsin birde ben varım. Çünkü doğuma gitmeden bir gün önce bile istifra ediyordum canım. Belki doğuma gideceğim günde istifra ederdimde allahtan o gün birşey yememiştim  .
Ben limon yedim hemde bu yaşıma kadar yemediğim kadar. Her denediğim ilk şey iyi geldi oh diyordum ama ikinci denememde yine kusturdu beni. O yüzden sana bir tavsiyede bulunamıyacağım canım. Bünyeye bağlı birşey. İnşallah senin benimki kadar uzun sürmez  
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |