Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamilelikte bulantıları olanlar:(((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamilelikte bulantıları olanlar:(((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
minicigimm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2009 Saat 15:44

Tongueişte bi vaka da bennn Disapprove hamileliğimin 6. haftasındayım 2 haftadır ne yediğimi bende bilmiyorum üstelik çalışıyorum çok bunaldım midem çok kötü sürekli bulantı halinde çıkarmasamda bulanıyo ne yaptıysam çare bulamadım doktorum bulantı hapı verdi ben onuda çıkardımmTongue bugün zorlada olsa kuru bişiler yeyip peşine limon yedim azcık durur gibi oldu midem ama aradan 1-2 saat geçti şimdi bulanmaya başladı Dead  1-2 gün daha ilaç içmeye devam edecem geçmezse serum tedavisine başlancak Lamp yemek yemeyi özledim yaaTongue

miniciğimmmm...
Yukarı Dön
BALIM Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 915
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2009 Saat 11:36
Allah kolaylik versin valla zor oluyor o bulantilar bende ilk oglumda serum almistim uc gun boyunca sadece serum ondan sonra biraz hafiflemisti bulantilarim gercekten kotu bi durumDead
<a href="http://www.baby-gaga.com/">
<a href="http://lilypie.com">
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2009 Saat 16:11
bende ılk hamılelıgımde 3 aylıga kadar mıde bulantısı cekmıstım,şimdide çekiyorum ve ilki gıbı buda 3 aylık olunca gecer inşallah Confused
mıgdem bulanıyo ve cıkartamıyorum bısey sadece bulantı yaşıyorum ve buyuzden süreklı bıseyler yeme ıhtıyacı hıssedıyorum şu 2 haftada gecsede fazla kılo alımından kurtulsam Unhappy

ama sıze tavsıyem tecrübeyle sabıt tuzlu bıskuvi ve krakerler yıyın bastırıyo başkada hıcbırsey işe yaramıyo siz ne yaparsanız yapın o mığde bulantısını bı şekılde bı müddet çekıcezConfused tuzlu yesenızde bır müddet ıdare ettırıyo malesef Confused
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2009 Saat 21:58
bulantımı. ben nerdeyse bunalıma giriyordum. ev bana öyle kokuyorduki bir ara evi değiştirmeyi düşündümConfused
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
nazenin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2009 Saat 10:56
ALLAH kolaylık versin çubuk kraker sarı leblebi biraz iyi geliyor ama  yazmalıyı m ki 9 ay boyunca kustum doğuma giderken bile...
didem bekar
Yukarı Dön
cananca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2009 Saat 21:20
merhaba ..bugun 28. günüm fakat adet olmadım .test yaptım 2. çizgi silik çıktı ..tereddütte kaldım..sizce sonuç ne?çooooook merak ediyorum..
canan
Yukarı Dön
azram_35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2009 Saat 13:07
Orjinalini yazan: cananca cananca Yazdı:

merhaba ..bugun 28. günüm fakat adet olmadım .test yaptım 2. çizgi silik çıktı ..tereddütte kaldım..sizce sonuç ne?çooooook merak ediyorum..
merhaba canım benimde öle çıkmıştı sonuçta iki çizgi var demi .... bence kan testi yaptırmalısın öenmli olan iki çizginin çıkması silikte olsa farketmez benimde öleydi gittim kan testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı.... haberlerini bekliyorummm ClapClapClap
Yukarı Dön
semra** Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 105
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2010 Saat 13:08
10. haftadayız.Bu hafta çok zor geçiyor.Su dahi görmeye tahammül edemiyorum.Canım hiç bir şey istemiyor.Evim çok pis kokuyor..İlk hamileliğimde daha ağır geçmişti ve yine öyle olacak diye çok korkuyorum.Zmana geçmiyor:( ve ailemi çok özledim burada hiç bir yakınım yok.Ve yemek dahi yapamıyorum :(
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.