Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamilelikte bulantıları olanlar:(((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamilelikte bulantıları olanlar:(((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
derya&efe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2010 Saat 15:28
allah yardım etsin ben dört buçuk ay sürekli kustum 4,5 aydan sonra 6. aya kadar sadece sabah kusmaları oluyordu ben ne yaptıysam fayda etmedi 6 ay her sabah kustum bende kaşarlı sandvic yiyordum ama en fazla 2 hafta yiyebildim sonra ne kaşar ne ekmek görmek istememiştim hala bile kaşarlı sandvic yiyemiyorum o kadar tiksinmişim yani kolay gelsin sana keşke yardımcı olabilseydim
Yukarı Dön
derya&efe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2010 Saat 15:30
koku geçiyor sonra banada banyo çok kokuyordu hep öyle kalcak sanıyordum banyo yapmak işkenceydi her banyodan önce kusuyordum 9 ay banyodan önce hep kustum çok zor bir hamilelikti benimkide ama şimdi oğlum 20 aylık oldu allah sanada çocuğunu sağlıklı biçimde kucağına almayı nasip etsin
Yukarı Dön
semra** Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 105
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2010 Saat 15:50
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Yukarı Dön
sedaumut Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2010 Saat 10:57
ben ne yaptıysam geçmedi, açık havaya çık birde sabah uyandığında yataktan hemen kalkma biraz krake tarzı şeyler ye sonra kalk biraz azalıyo  
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2010 Saat 14:02
ben 4,5-5 ay günde üç öğün çıkarttım parfüm kokusuna,pirinç pilavı,yumurta,tavuğu görmem yetiyordu direk lavobaya koşuyordum.sabah kalkınca tuzlu bişeyler yemenin faydası var deniyordu bana etki etmemişti.allah kolaylık versin sağlıklı bir biçimde kuzularınızı kucağınıza alın
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2010 Saat 22:19
Ben Şevvale hamileyken 4 ay çok çekmiştim, şimdi 10 haftalık hamileyim ve hergün sarhoş gibi aç ve sürekli bulanarak geçiriyorum günlerimi... Confused kesinlikle yemek yapamıyorum, makarna bile... Confused en çok bulandığım diye bişey yok, gözümün gördüğü herşey bulandırıyor beni Cry hele dışarıdan gelen yemek kokuları Thumbs Down evimde yemek pişmediği halde aspiratörüm çoğu zaman açık duruyor... daha ne kadar sürer bilmiyorum ama çok yoruldum şimdiden... Stern Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.