Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hamilelikte İdrar yolu Enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHamilelikte İdrar yolu Enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 851
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2009 Saat 22:56
benım ıdrar yolları enfeksıyonhamıleyken ılk 3 ayda tahlıl yapıldı cıkmadı ama 2 .3 ayda meydana geldı tahlılde o zaman hastaneye yatmıştım ne bılım onada bagladılar erken dogumumu belkıde degıldır dogumdan sonra enfeksıyona sebeb olan bırşeyden dolayı vajınadan ufak bır operasyon gecırdım bence dııkat etmesı lazım şu an bıle sancım bugun oldu ınş gecer
Yukarı Dön
merkam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2009 Saat 10:01
benim 6. ayda oldu idrar yolu enfeksiyonu dr um antibiyotik vermişti.
Yukarı Dön
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 88
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 00:53
Arkadaslar, ben de dun hamile oldugumu ogrendim. Aslinda gunum daha gecmedi, bir kac gun var ama idrar yolu enfeksiyonu oldum diye doktora gittim. Idrar testinde cikti. Muhtemelen 2 haftalik filan. Antibiyotik kullaniyorum diye cok tedirginim. hamileliginin ilk 3 ayinda antibiyotik kullanan oldu mu hic aranizda? ay birileri icimi rahatlatacak birseyler soylese keske. ben duocid kullaniyorum, 375 mg.

Amerika'daki doktorumu aradim, o da cok yardimci olamadi. Turkiye'de verilen antibiyotigi bilemem diyor. ana maddesini yazdim, riski az antibiyotikler grubunda. kullan dedi ama ben yine de rahat edemedim. sonucta tamamen risksiz de degil. kafam cok karisik cook Confused 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.