Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Plastik ve Estetik Cerrah Prof. Dr. Ahmet Karacalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamilelikte oluşan lekeler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhamilelikte oluşan lekeler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yessim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: hamilelikte oluşan lekeler
    Gönderim Zamanı: 24 Haz 2009 Saat 12:11
Merhaba,
Hamilelik sürecinde tüm vücutta gerçekleşecek değişimleri okuduğumda lekeler de olabileceğini öğrenmiştim.  Jinekoloğuma da danışarak 50 koruma faktörlü ve prospektüsünde "hamilelik lekelerine karşı" yazan bir kremi (adını daha sonra verebilirim) 4.aydan itibaren her güneşe çıktığımda kullandım. Doğuma 3 hafta kaldı, düzenli kullamama rağmen geçen hafta yüzümde özellikle dudak üstünde belirgin lekeler oluştu. Yüzde olmasa çok önemsemem ama şu an beni rahatsız ediyorlar. Kalıcı mıdır acaba? Onlardan acilen nasıl kurtulabilirim?
Malum bebek geldiğinde çok misafirimiz olacak, herkesin bu mutlu anda beni böyle hatırlamasını istemiyorum :(
Yukarı Dön
ahmet karacalar Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 93
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2009 Saat 22:46
Merhaba:

Ne yazık ki hamile iken güneş koruma dışında bir çözüm bulunmuyor. Ancak hamilelik sonrası bir çözüm mümkün. Hormonal etkilerin ortadan kalkması gerekir. Hoşcakalın.
Prof.Dr.Ahmet Karacalar
Yukarı Dön
yessim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2009 Saat 21:06
Merhaba Ahmet Bey,
Cevabınız için teşekkürler...
Biraz daha beklemem gerekiyor demek.... Bahsettiğiniz hormonal etkiler emzirme sürecinde de devam ediyor mu acaba? teşekkürler..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2009 Saat 21:39
Merhaba:
Emzirme süresindede bazı hormonal etkiler sürer.
Prof.Dr.Ahmet Karacalar
Yukarı Dön
yessim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2009 Saat 18:17
Teşekkürler...
Yukarı Dön
ARCA Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2009 Saat 11:03

21 ay önce doğum yaptım ancak yüzümdeki lekelenmeler geçmedi ve sütten keseli 1 hafta oldu lekelere nasıl bir çözüm bulabilirim.teşekkürler

Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 17:06
Ahmet bey
bende size aynı konuyu yazacaktım buradan devam edeyim benımde yüzümde göz kenarlarımda ve bıyık bölgemde lekeler oldu ..kızım 2 yaşında emzirmiyorum  lekeler kahverengi özellikle bıyık bölgesindekiler sanki bıyıklıymışım gibi duruyor fondötenle kapıyorum ..Cildiye doktoruma başvurdum bu lekeler biraz sancılırı dedi inatçılardır..ex...pig...nt  5 faktörlü krem kullandım uzunca süre günştende kaçınarak ama pek bir değişklik olmadı bende bıraktım tekrar doktoruma  gıtmedım ama cildiye uzmanıyla çözülürmü yoksa estetık merkezlerınde oksıjen terapisi uygulamalarıyla çözülürmü bilgi alabilrimiyim
 teşekkürler
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2009 Saat 21:22
Merhaba: Doğum lekelerinin türleri var. Özellikle melesma adı verilen yamalr şeklinde olan lekelerin tedavisi uzundur. Diğer lekelenmlerin bir bölümü kendiliğinden açılabilir. Güneş koruma, cilt rengi açıcı kremler, lazer, peeling başlıca tedaviler arasında. Öncelikle tipini ve derinliğini belirlemek gerekli. Hoşcakalın
Prof.Dr.Ahmet Karacalar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.