Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamileyim(syf 3)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamileyim(syf 3)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tualtual Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2011 Saat 01:17
teşekkür edrerim fincan34. Allah bağışlasın. işin en önemli kısmı istemek galiba. Allah hayırlı zamanda benimde içime annelik iç güdüsünü verir inşallahSmile
Yukarı Dön
tualtual Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2011 Saat 01:22
Allah bağışlasın nurten hanım. gerçekten yakışıklı bir oğlunuz var maşallah. hele bi 1. çocuğa cesaret edeyim, benim bu saatten sonra 2. şansım da olmaz.umarım hayırlısıyla 2. evladınızı da kucağınıza alırsınız. en sık duyduğum kelime "anne olmadan anlayamazsın" , demek herkesin bi bildiği varBig smile
Yukarı Dön
sümeyye2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 490
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 11:31
mehaba;
bazı şeyler vardır anlatılmaz yaşanır ,annelikle öyle bir şey hangi kelimenin gücü yeter anlatmaya bilemiyorum ama hadis,cenneti ayaklarına serdiğine göre en kutsal şaylerden biridir annelik .rabbim bu kutsal değeri kadına vermiş ,bu ne güzel şereftir!kim bu şerefe nail olmak istemez ki?
dünya çok tuhaf bir yer;tartılar,artılar,eksiler...küçük bir gözden sızan tebessümün sizin gözünüze değmesi kadar naif bir duygu var mıdır,sıcacık bir sarışılın size yaşattığı duygu yoğunluğu kadar, hangi duygu yoğun basabilir bilemiyorum ..korkular;cehennem den bahsetmiyorki hadis cennet diyor,insan cennetten nakadar korkabilirki?doğum anında ölen ler evet yaa şehitlik mertebesi veriliyor kim şehitler kadar şanslı olabilirki...
düşün arkadaşım artılar mı ağır eksiler miii düşün de çook bekleme bu güzelliklerden eşini en değer verdiğin kişiyi mahrum etme.....
Yukarı Dön
tualtual Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2012 Saat 12:39
herkese tekrar merhaba
eğer hamileliğe karar verirsem sizlerle paylaşacağımı söylemiştim. şuan 1,5 aylık hamileyim Smile öncelikle bana destek olan tüm annelere çooook teşekkür ederim Clown gerçi zorlu bi süreç beni bekliyor galiba. dün  kontrol için doktora gittim. malesef kesenin yanında 6-7 santimlik miyon tespit edildi. bugün tekrar doktora gidicem. internete bunun normal olduğunu yazıyorlar. umarım korkulacak birşey değildir...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2012 Saat 12:52
Allah tamamına erdirsin.KizBebek

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.