|
Hapşırık ve burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun. O soytarı namussuzun verdiği hiçbir ilacı kullanmayın ve dediği hiçbir şeye inenmayın. Zyrtec verirseniz; balgam daha da koyulaşır.
Daha beter olunca da: Astım tanısı koyacak. 20 seneden beri bu sahtekarlık uygulanıyor. |
|
![]() |
|
Harun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2023 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biliyorum hocam bütün yazılarınızı okudum.
Ne yapalım hocam dün ile bugün hafif ateş te var Burun çok tıkanıyor ve hafifte hırıltılı Aynı şekil de yatağina vicks serum fizyolojik ve limonlu şeker e devam ediyorum. Bunları uzun süre kullanmak problem olur mu. Yada bize balgam için onerebileceginiz şurup varmı. Sizce iyileşme sürecine girdik mi yoksa 17 gündür aynımı hocam. Teşekkür ederim hocam saolun.
Düzenleyen Harun - 25 Eyl 2023 Saat 11:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece benim anlattıklarımı uygulayın.. SAKIN HİÇBİR Türk çocuk doktorunun dediklerine inanmayın.
Okumaya devam edin. Ben 35 sene özel doktorluğum süresince 1 tane bile hastam hastaneye YATMADI! Şimdi, günümüzde ise hastaneye yatmamış çocuk YOK!! |
|
![]() |
|
Harun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2023 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
Teşekkür ederiz Doktor bey
Hiç yorulmadan verdiğiniz cevaplar için sonsuz teşekkürler. İyi günler dilerim
|
|
![]() |
|
Merhaba Doktor Bey
Doktor bey şuan durumumuz sabahlari uyandıktan sonra 1 saat hafif ateş ve halsizlik oluyor ve biraz bir şeyler yedikten sonra düzeliyor enerjisi. Öksürük aynı hala hocam ama artık sesi öksürdugunde böyle HATIR HATUR Burnumuzda akıntı yok ama çok tıkanıyor. Geceleri serum fizyolojik etkisi geçtiğinde ağız açık yatiyor birazda hırıltılı. Limonlu balla sadece 2 gün verebildim çünkü balı sevmiyor hocam Sadece limonu meyve suyu ve pekmezle verebiliyorum sabah akşam. Sıcak buhar yapamadık hiç çünkü çok inatçı girmiyor çarşafın altına ağlıyor. Genel olarak özetlersek bugün 17. Gün İlk on gün sadece yarım saate bir kuru öksürük uykuda öksürük yok son 7 gün balgamlı öksürük uykuda öksürük yok. Sizce yapmam gereken başka şey varmı bu kadar gündür hala devam etmesi normal mi. Teşekkür ederim hocam Düzenleyen Harun - 26 Eyl 2023 Saat 09:57 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilhassa düşük ateş ile seyreden Gripler böyle uzun sürerler. Hiçbir zararları yoktur, YETER Kİ; bazı Çocuk
doktorlarının verdikleri Astım ilaçlarını, Kortizonlu spreyleri ve gereksiz antibiyotikleri kullanmamak şartı ile! Yazılarımı devamlı okuyun.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam
Yok kullanmıyoruz hocam sadece sizi okuyorum ve bekliyorum. İyi günler hocam
|
|
![]() |
|
Merhaba Doktor Bey
Suanki durum hafif olan Ateş hiç olmuyor Ama burun akıntısı başladı şeffaf Hapşırma var hafif ve öksürük biraz daha sıklaştı 10-15 dk da bir balgamlı Genel durumu iyi enerjisi yemesi içmesi. Sanırsam grip tekrar başladı hocam. Hocam özür dilerim bunu belirtmeyi unutmuşum Oğlum 2 yaşında iken yani geçen sene deri alerjji testi yapılmıştı. Fındık fıstık ceviz ve ev tozu akarı, küf ve mantar a hafif alerjisi çıkmıştı.
Düzenleyen Harun - 27 Eyl 2023 Saat 13:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|