|
Hapşırık ve burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Yazar | |
Harun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2023 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde bir şey sorabilirmiyim
Fromlarinizda okudum Akciğere bir şey kaçmış olabilir mi? Ama Ateş hiç olmadj bizim Ve hocam uyurken hiç öksürük olmuyor eğer kaçmış olsa gece uyurken öksürük olmazmiydi hocam teşekkür ederim
Düzenleyen Harun - 27 Eyl 2023 Saat 14:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120735 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o sahtekarların uyguladıkları; "Allerji testlerine" itibar etmeyin.
Yabancı cisim kaçtığında; nefes alınıp verilirken, "düdük sesi" gibi ses duyulur.
|
|
![]() |
|
Harun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2023 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
Çok şükür öyle bir düdük sesi yok hocam hiç olmadı.
Sadece uyurken burnu tikaninca ağızdan nefes alınca horultu var biraz. Yok hocam yazılarınızda ne varsa onu yapıyoruz. Zorlandigimiz da size soruyoruz sabırla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim doktor bey. Düzenleyen Harun - 27 Eyl 2023 Saat 16:27 |
|
![]() |
|
Merhabalar Doktor bey
Nasılsınız Hocam hala daha öksürükte bir azalma olmadı. Ama sanki biraz balgamli kuru öksürük gibi. Burun akıntısı artık serum fizyolojik ile rahatlıyor ateş ve halsizlik hiç olmadi. Geziyor koşuyor yiyor öyle sıkıntılarimiz yok. Hocam biraz yardım eder misiniz 20. Gün Ve öksürük bitmiyor. Korkmaya başladık altında yatan başka bir şey varmı diye. Ne zaman bitecek bu öksürük hocam lütfen yardım edin İyi günler dilerim. Düzenleyen Harun - 30 Eyl 2023 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120735 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ortalama Gripler: 2-3 hafta surerler.
Zaten bu yuzden, aileleri kolay dolandirabilmek icin, Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Tamamina; Astim, Bronsit veya en salakcasi olan "Zaturre baslangici" tanisini koyarlar. Hic olmazsa, bugun yazdiklarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam
Çok saolun hepsini okuyorum ve okumayada devam edeceğim. İyi günler dilerim
|
|
![]() |
|
Merhaba Doktor Bey nasılsınız
Özür dilerim rahatsız ettim ama, bugün 29. Gün burun akıntısı gece hafif horlamasi felan artik yok. Ama balgamlı öksürük hala var. Hocam 3 gün önce çok güzeldi hafiflemişti sadece sabahları öğlene kadar arada oluyor sonra 2 saatte bir kere öksürüyordu. Çarşıya gittik bir saat bisiklet sürdü. 2 gündür gene aynı sabahları uyandiginda 15-20 dk da bogulurcasina değil ama aşırı hatır hatır çok sesli ve balgamlı öksürüyor. Dün akşam kulak ağrıyor dedi biraz bende illiadin burda bulamadım otrivin damla buldum çocuklar için olanından ikişer damla burun deliklerine damlatiyorum sabah akşam 5 gün kullanacağım. Başka bir sıkıntımiz yok hocam ateş, halsizlik, iştahsızlık bunlar hiç olmadı. Bu uzun balgamli öksürük ilerde cigerlerinde bir sorun oluşturur mu. Ne yapmak gerekiyor hocam lütfen yardım eder misiniz. Yurtdışında yaşıyoruz hocam katarda.
Düzenleyen Harun - 09 Eki 2023 Saat 13:11 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onemli bir durum degil, kiyida kosede kalmis (gecirdigi hastaliga bagli) balgamlari bu sekilde (derin nefes aldiginda) cikariyor.
Sakin ilac vermeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Eki 2023 Saat 19:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|