Merhaba Kadir Bey.Kızım 1 ay 4 günlük oldu.Yaklaşık 15 gündür yüzünü sivilceler bastı.Ortası beyaz kırmızı noktalarla dolu yüzü.Bazen azalıyo gibi geliyo ama sanki şu sıralar iyice arttı.Boynunda ve ensesindede var 1-2 gündür.Ana çocuk sağlığındaki doktora götürmüştüm bayram öncesi.Hassas ciltli olduğunu normal olduğunu söyledi.Hipokort krem verdi 1-2 gün kullanın dedi.Kullandık ama hala aynı durumda yüzü.Bu sizcede normal bir durum mu?Ne zamana kadar böyle olur ,başka bişey yapmamız gerekir mi?
Birde gaz çıkartma konusunda yazdıklarınızı okudum.Ama ne kadar uygulasamda çoğu zaman gazı çıkmıyor ve sancıdan ağlıyor.Özelliklede gündüz sırt üstü hiç yatmak istemiyor,sürekli kucakta olmak istiyor.Kucağımda uyuyor ama yatırınca hemen uyanıyor ve gözünü açasıya ağlamaya başlıyor.Beliyle poposunun arasına elimle vuruyorum,sürekli hareket ettiriyorum ama gaz çıkmıyor. Bu yüzden hıçkırık ve yellenmede çok oluyor.Gazı kolay çıkartmanın başka bir yolu varmıdır?Yoksa 4. aya kadar bu şekilde sürekli kucakta gezerekmi geçiricez?Sürekli kucakta olduğundan dolayıda 2 yaşındaki abisiylede yeteri kadar ilgilenemiyorum bu yüzdende kıyameti koparıyor son 1 haftadır.Çok zor bir dönemdeyim nasıl kolay atlatırım bilmiyorum.Yardımcı olmanız dileğiyle kolay gelsin...