Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hastalık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hastalık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kge Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hastalık
    Gönderim Zamanı: 10 Saat 27 Dakika önce Saat 03:34
Hocam kızım tam 36 aylık. 4 hafta önce yarım gün kreşe başladı (henüz konuşamadığı için fayda sağlar umuduyla biraz erken vermek zorunda kaldık) 2 gün önce sağ kulağından yoğun bi akıntı geldi.kulaklarınıda tutuyordu onun dışında aşırı derecede huysuz ve iştahsızdı.bu gece ateşi 38 i geçti daha önce havale geçirdiği için endişeliyim.uzun bir süredir sizin tavsiyelerinizle 2 kız evladı büyütüyorum. Doktora götürmek istemedim ama kreşe başladığı için oradan hastalık kapma konusunda kararsız kaldım.neler yapmalıyım? Sizin tavsiyenizi bekliyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118093
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 29 Dakika önce Saat 09:32
Yuvada kapmazsa, okulda kapacak. 
Mühim olan, yaşıtları ile bir arada olması.
5 gün İliadin damla, günde 2x2'şer damla her 2 burun deliklerine damlatın. Sakın kulaklarına bir şey 
damlatmayın. Damla yaparken sırt üstü yatırın ve her bir BURUN deliğine damlattıktan sonra, başını o
tarafa çevirip, 1-2 dakika bekletin.
İlgili 2 makaleyi Yazarlar kısmından okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 21 Dakika önce Saat 09:40
Yukarı Dön
Kge Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 5 Dakika önce Saat 09:56
Hocam teşekkür ediyorum.birde şunu sormak istiyorum.kızım 36 aylık boyu 90 cm kilosu 12.7 ,sağlık ocağında boyunun alt sınırda kısa olduğunu,kilosunun az olduğunu söylediler.bunun için neler yapabilirim (doğum kilosu 2.5)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118093
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 23 Dakika önce Saat 12:38
2.5 kilo doğmuş olan bir çocuk için bundan daha iyisi olamaz.
Söylenenlere boş verin. 
Sadece; günde en az 600ml süt/sütlü gıda aldığından emin olun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.