Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ilknuravci
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 73
|
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2009 Saat 12:19 |
Eveeettt ilk doğumum olacak kısmetse  sende 12+4 sün dimi
|
İlknur AVCI
|
 |
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 7000
|
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2009 Saat 13:08 |
Medic..a Hastanesinde şeker gibi bir doktor var. Opr. Dr. Sibel Açıkalın. Onu tavsiye ederim  Çok başarılı, hafızası oldukça kuvvetli, en önemlisi eli hafif bir doktor
|
 |
ilknuravci
Üye
|
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2009 Saat 13:55 |
teşekkür ederim duygu. evet dün bir arkadaşım söyledi. oda çok iyi bahsetti. bugün bi arayıp konuşacağım. hatta yarın deneme için bi gideyim diyorum 
|
İlknur AVCI
|
 |
ŞEYMANUR
Katılımcı Üye
Puanlar: 280
|
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2009 Saat 10:58 |
ben opr.dilek yağmuru tavsiye ederim benım 4 senedir doktorum çok memenunum üsküdara gitmeden muayenesi 90 tl ücreti...
|
|
 |
ilknuravci
Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2009 Saat 16:23 |
merhaba kızlar,
malesef gittiğim hastane ve doktor hakkındaki endişelerim doğru çıktı. sorunu olduğu gibi anlatmak isterdim size ama inanın o kadar yoğunumki yazmaya vaktim yok. yalnızca medipol hastanesine gitmeyi düşünüyorsanız bir kere daha düşünün derim ve tabiki Şule Selvi ye..... fakat sorun büyük çoğunlukla hastaneden kaynaklanıyor benim anladığım kadarıyla ve bu doktorlara yansıyor. bakalım şimdi medicalpark ta can şener e randevu aldım, birde onu deneyeceğim. umarım bu kez hayalkırıklığına uğramam... görüşmek üzere tekrar 
|
İlknur AVCI
|
 |
ilknuravci
Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 10:27 |
Arkadaşlar günaydın,
C.tesi yeni doktoruma gittim. Medicalpark ta Can Şener. Sanırım ben bu sefer doktorumu buldum inanılmaz ilgili, bilgili, aklı başında bir doktora benziyor, umarım yanılmam.... Bebişimiz oldukça iyiymiş, bir sıkıntı görünmüyor şimdilik, tam 9,5 cm olmuş 3 hafta sonra gidicem tekrar şeker testi falan olacakmış...
|
İlknur AVCI
|
 |
mbeyoglu
Üye
Puanlar: 3
|
Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 09:39 |
merhaba,
foruma yeni üye oldum. şu an 20+1'deyim eylül ayında bir kızımı kucağıma almayı bekliyorum
istanbul avr. yakasında oturuyorum.
şu ana kadar 3 farklı hastaneye gittim şimdilik özel çapa hastanesinde devam ediyorum.
ancak doğum için orayı tercih etmeyi düşünmüyorum. ssk ve özel sağlık sigortam var
eğer sizlerin önerisi varsa paylaşabilir misiniz? 
bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar....
|
 |
ilknuravci
Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 14:17 |
merhaba mbeyoğlu hoşgeldin. ben anadolu yakasında oturuyorum fakat patronum Alman Hastanesinde doğum yapmış çokda memnun kalmış. orayı düşünebilirsin.
|
İlknur AVCI
|
 |