Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HASTANE VE DOKTOR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHASTANE VE DOKTOR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mbeyoglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 15:42

bilgi için çok teşekkürler Smile

acaba hangi dr biliyor musun? malum dr.da önemli
bi de normal mi yapmıştı sezeryanmı?
Yukarı Dön
minno Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2009 Saat 15:31
istanbul anadolu yakasında oturuyorum..yaklaşık 5 doktor denedim ve şimdi medical park mine kaymakçıda karar verdim..doktorum çok tatlı dilli güleryüzlü yüzüne baktığım zaman onu doğum anımda hayal edebiliyorum:))bence bu çok önemli..hastane ise çok güzel ve isterseniz babayı doğuma alıyorlar:))bence çok keyiflii babalar bedava baba olmasın gelsinler doğuma görsünler sonra babalıkmı analıkmı daha önemli görsünler:))) medipol hastanesininde doktorlarından memnun arkadaşlarım var blok not olsun buda:)))
Yukarı Dön
minno Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2009 Saat 15:37
avrupa yakasında türkiye hastanesi ayşe duman nevra hn.çok iyi bi doktor hatta doktornevra.com internet sitesi var..ama özel sağlık sigortan varmış yerinde olsam acıbadem hastanesine giderim doktorları çok alakalı..acıbademdede habibe seyisoğlu var pozitif bi doktor..şuan aklıma gelenler bunlar :))) ama gittğiniz hastanelerin çocuk yoğun bakım ünitesi varmı dkkat edin çok önemli çoğu kez bunlara önem vermiyoruz düşünmüyoruz ama çok önemli..biçok özel hastanede yoğun bakım üniteleri yok ve fiyatları özel ollmalarına rağmen düşük..ve bu sefer insanlar aynı doğuma neden milyarlar verim diye düşünüyoo ama bence sağlık önemli ve tabkii rabbim sağlıklı evlatlar ve yoğun bakım ünitelerine muhtaç etmesin ama ne yazıkki buda hayatın gerçeği..bence karar verirken bunları dikkate alın..hepimize hayırlı evlatlar olsun inşallahh...
Yukarı Dön
ilknuravci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 73
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2009 Saat 17:45

merhaba...

minno bende medical park hastanesine dr.can şener e gidiyorum. çok güleryüzlü, bilgili ve alakalı bir doktor... 4.doktorum ve sonunda doktorumu buldum diyebiliyorum sayesinde... herkese doktor sormaktan, internet sayfalarında dolaşmaktan kurtuldum nihayet Clap doktorun hissettirdiği güven de çok önemli bence. önceki doktorlarımda kafamda hep soru işaretlerim oluyordu, söyledikleri beni tatmin etmiyordu. eve geldikten sonra mutlaka söylediklerini internetteki doktorlardan teyit etme gereği hissediyordum. öyleki nerdeyse bir doktor adayıydım  fakat can bey öyle değil, hiçbir zaman onun anlattıkları hakkında acabalarım olmuyor... inanılmaz güveniyorum ona.

İlknur AVCI
Yukarı Dön
imjuli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 90
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2009 Saat 22:41
 benim tvsiyem de özel sigortası olanlar için amerikan hastanesi ve dr.alper mumcu. son derece bilgili ve kendinden emin. hastane seçerken bebek yoğun bakımının çok iyi olmasına dikkat etmek gerek. kadıköy şifa ve amerikan hast. iyi diye biiyorum ama sgk anlaşmaları yok. devlet hastanesi olarak da zeynep kamil in iyi olduğunu duydum
Yukarı Dön
minno Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2009 Saat 14:05
arkadaşım yazını dehşetle okudum bebek yoğun bakım ünitesine gerek yok derken nasıl bukadar emin oldun gerçekten çok şaşırdım..hastaneleri birbirinden ayıran özellikleri nelerdir peki ozaman..yoğun bakım üniteleri olmazsa anında müdahele edilemiyecekse nerde kaldı o hastaneye güven..hepimiz allaha emanetiz orda hemfikirim ama tabiki önlemleride almak lazım kimn nerde başına ne geliceği belli olmaz ben şahsen bebeğimide kendimide böle bi riske atmazdım..bi hastaneye gittğimde hastanen adı ve mimarisi değil ildimi çeken..teknolojik aletleri yoğun bakım üniteleri zaten hstanelerde kendi aralarında bu özellkleriyle yarışırlar..bu konuda keisnlikle katılmıyorum aslında katılmıyorum demek bile yanlış..doğru bitanedir..alper mumcu gerçekten iyi bi tavsiye alanında başarılı ve tezleri olan bi doktor olduğunu biliyorum..
Yukarı Dön
minno Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2009 Saat 14:08
yaaa çok özür dilerimm:))) dalgınlııkla yazını yanlış anlamışım..sen zaten yoğun bakım ünitesine dikkat etmek gerek yazmışın..okurken bi dalgınlık dikkat etmek gerek yok anlamışım kusura bakmaa bütün eleştirlerimi geri alıyorum..ama zaten kişisel değildi eleştirim sadece yanlış yönlendirme yapmamak adına yazmıştım..tekrar özür diliyorum:(((
Yukarı Dön
imjuli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 90
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2009 Saat 18:01
 önemli değil canım. olur böyle şeylerSmile

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.