|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
svl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2011 Saat 12:06 |
Sezaryen nedeniyle SGK, gittiğiniz özel hastaneye 450 lira ödeyecek ve özel hastane sizden yüzde 30 oranında 135 lira isteyebilecektir. Bu farkı isterken de sizden ‘kendi istek ve arzumla verdim. Gidip bu parayı SGK’dan istemeyeceğim’ diye de bir taahhütname imzalatacaklar. 135 liradan daha çok fark isterlerse de bu istedikleri yasadışı parayı tahsil edebilirsiniz --------------------------alinti Düzenleyen yasemin - 15 Eyl 2011 Saat 13:55 |
|
![]() |
|
![]() |
Sizden ne kadar doğum ücreti aldılar? |
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 8280 |
![]() |
Bu soruyu kim cevapolamış daha net yazarsanız sevinirim ben 2006 ta 750 tl 2009 da 1200 tl civarı fark ödedim hastaneye rakamlar tam bumu hatırlamıyorum ama üç aşağı beş yukarı bu kadar
|
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5354 |
![]() |
Ben de 2007 de 200 tl
2011 de (pazarlık yaparak) 850 tl ödedim ![]() İki doğumum da normal doğum... Düzenleyen Kevser - 15 Eyl 2011 Saat 18:09 |
|
![]() |
|
sümeyye2 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 509 |
![]() |
benim de kafam karıştı şimdi mesela sezeryana 600 tl ödiyip 450 sini sgk dan alabileceğimizi tabi imza attığımız kağıtta sgk dan kendim almıycam diy e kağıt izlamadıysak ,özel hastaneye sezeryan farkı 150 lira ödeyeceğiz öle mi,hangi özel hastane olursa olsun ...
gerçekten böle bişey varsa herkes koşsun özele istediği doktora rahat rahaT doğursun bence ...bu konuyu bizzat yaşayan arkadaşlar paylaşıp aydınlatırsa çok memnun oluruz .... |
|
![]() |
|
![]() |
bu soruyu cevaplayan Ali Tezel, SGK-rehber.com adresinden alıntı yapmıştım linki de kopyalamıştım ama silmişler, ayrıca alıntı olduğunu da belirtmiştim onu da silmişler.
Bu konunun üzerine gitmemiz gerekiyor, birileri bir şeylere göz yumuyor, bilinçli olmamız lazım, ben hiçbir hastanenin girişinde tabela falan görmedim cezası 10.000 TL imiş, SGK neden denetlemiyor anlamıyorum, SGK'nın resmi sitesinden de araştırdım, ayrıntılı bilgi olmasa da tabelada bu ücretin yazması gerektiği belirtilmiş. Devlet hastanelerinin durumu Allaha emanet, mecburen anlaşmalı özellere yönleniyoruz, onlar da haksız yere bir sürü para alıyorlar, kontrole son gittiğimde 4 tüp kan almışlardı, bir tanesi kan grubu tespiti içinmiş, benim kimliğimde bile kan grubum yazıyor, nereden para kırpabiliriz diye yapmadıkları yok malesef
|
|
![]() |
|
nurcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2432 |
![]() |
Bu sene 1.000 tl ödedim sezeryana
|
|
![]() |
|
![]() |
peki öderken ne olarak ödediniz? ne adı altında aldılar bu parayı? imza karşılığı mı verdiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|