Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > İl il anneler ve anne adayları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hatay
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHatay

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aylin&deniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 154
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 14:11
Orjinalini yazan: nurtenboz nurtenboz Yazdı:

merhaba ben de Hataylıyım. Suzi beni çok iyi tanırLOLne de olsa görümcem.TongueSanırım suzancığım ikimizden başka Hataylı yokUnhappy

HATAYLI DERKEN ANTAKYA DAN MI BAHSEDİYORSUN SEVGİLİ NURTEN?!!! ÖYLE DEĞİLSE BİZ NERELİYİZ? MERAK ETTİM VALLA ŞİMDİ!
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12443
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 12:55
Orjinalini yazan: FİNCAN34 FİNCAN34 Yazdı:

Orjinalini yazan: suzi suzi Yazdı:

Her ne kadar Ankara da yaşıyor olsam da memleketime de özlem duyuyorum.Aramızda Hataylı varmı arkadaşlar?Antakyalıyım..
slm hataylı deyılım ama cok tanıdıgım var amcamın oglu evlı orda oturuyorlar bende adanada okudum bılırsın yakındır

Evet canım,bende Adana ya çok giderim,arkadaşlarım oradan.sSeyhanda oturuyorlar.
Amcanınoğlu Antakya dan mı evli?Sahi sen nerelisin?
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 13:06
Orjinalini yazan: aylin&deniz aylin&deniz Yazdı:

merhaba ben de Hataylıyım. Suzi beni çok iyi tanırLOLne de olsa görümcem.TongueSanırım suzancığım ikimizden başka Hataylı yokUnhappy

HATAYLI DERKEN ANTAKYA DAN MI BAHSEDİYORSUN SEVGİLİ NURTEN?!!! ÖYLE DEĞİLSE BİZ NERELİYİZ? MERAK ETTİM VALLA ŞİMDİ!

Aylincim yanlış anlama olmasın Nurten Antakyalı demek istedi.Evte vallahi çocuk büyütmek başlı başına bir meslek.Çünkü sende bebeğinle birlikte yeni şeyler öğrenmiş oluyorsun.Allah sabırını veriyor bizlere,o nedenle annelik çok yüce bir duygudur.Sude pazartesi dr kontrolüne gitti,iyi dedi ama benzi sarı kansız yemek yemesi gerek.Süt,yoğurt tüketmesi lazım ama zorlamayın.Olmuyor yemiyor.Bende ayran veriyorum,az da olsa iştah açılıyor.Tabi biraz zaman gerek.Sağlıkları iyi olsun da herşey yoluna girer.Kendine iyi bak,kolay gelsinApproveApprove
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 13:08

Nurtencim hoşgeldin.Olmaz olurmu aylin hemşerimiz..
Yukarı Dön
aylin&deniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 154
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 13:51
Orjinalini yazan: suzi suzi Yazdı:

Orjinalini yazan: aylin&deniz aylin&deniz Yazdı:

Aylincim yanlış anlama olmasın Nurten Antakyalı demek istedi.Evte vallahi çocuk büyütmek başlı başına bir meslek.Çünkü sende bebeğinle birlikte yeni şeyler öğrenmiş oluyorsun.Allah sabırını veriyor bizlere,o nedenle annelik çok yüce bir duygudur.Sude pazartesi dr kontrolüne gitti,iyi dedi ama benzi sarı kansız yemek yemesi gerek.Süt,yoğurt tüketmesi lazım ama zorlamayın.Olmuyor yemiyor.Bende ayran veriyorum,az da olsa iştah açılıyor.Tabi biraz zaman gerek.Sağlıkları iyi olsun da herşey yoluna girer.Kendine iyi bak,kolay gelsinApproveApprove

sorun değil suzi yanlış anlaşılmalar mutlaka oluyor ne de olsa sanal ortam. tekrar geçmiş olsun sude ye pekmez falan vermeyi denesen o da kan yapıyor ama süt ve türevleriyle (yoğurt, ayran, peynir vs) verme etkisini kaybediyor gece yatmadan 1 saat önce ver mesela. kolay gelsin canım umarım iştahı açılır sevgiler...
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 13:59
merhabalar....benim baba tarafım aslen hatay lı ama ben memleketimi henüz göremedim 16 yaşına kadar yurtdışındaydım,sonra uzun süre istanbul da yaşadım derken iş için antalya da kaldım ve eşimle tanıştım ve izmir e gelin geldim........
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 14:20
Orjinalini yazan: nilay nilay Yazdı:

merhabalar....benim baba tarafım aslen hatay lı ama ben memleketimi henüz göremedim 16 yaşına kadar yurtdışındaydım,sonra uzun süre istanbul da yaşadım derken iş için antalya da kaldım ve eşimle tanıştım ve izmir e gelin geldim........

Memnun oldum Nilay.Umarım birgün memleketi görme imkanı bulursun.Hayat koşulları insanları farklı yerlere götürüyor.İnsanın doğduğu yer değilde doyduğu yeri derler büyüklerimiz.Bende Ankara da çalışıyordum,eşimle tanıştım,evlendim ve burada ikamet ediyorum.21 aylık Zeynep sude adında bir kızım var,35 yaşındayım,şimdilik evde kızımı büyütüyorum.Senin çocuk varmı?Kendine iyi bak,sevgiler...
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 14:23
Aylincim,sağollasın.Pekmezli vitamin şurubu olan"Vimin C"verdi dr.Ayrıca ben de ara da 1 kaşık pekmez veriyorum.Tabi bir kısmı yutulmuyor.

Deniz'e kocamanClownClownClown sevgiler....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.