Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
aylin&deniz
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 154
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 14:11 |
|
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
Puanlar: 12443
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 12:55 |
FİNCAN34 Yazdı:
suzi Yazdı:
Her ne kadar Ankara da yaşıyor olsam da memleketime de özlem duyuyorum.Aramızda Hataylı varmı arkadaşlar?Antakyalıyım.. | slm hataylı deyılım ama cok tanıdıgım var amcamın oglu evlı orda oturuyorlar bende adanada okudum bılırsın yakındır |
Evet canım,bende Adana ya çok giderim,arkadaşlarım oradan.sSeyhanda oturuyorlar.
Amcanınoğlu Antakya dan mı evli?Sahi sen nerelisin?
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 13:06 |
Aylincim yanlış anlama olmasın Nurten Antakyalı demek istedi.Evte vallahi çocuk büyütmek başlı başına bir meslek.Çünkü sende bebeğinle birlikte yeni şeyler öğrenmiş oluyorsun.Allah sabırını veriyor bizlere,o nedenle annelik çok yüce bir duygudur.Sude pazartesi dr kontrolüne gitti,iyi dedi ama benzi sarı kansız yemek yemesi gerek.Süt,yoğurt tüketmesi lazım ama zorlamayın.Olmuyor yemiyor.Bende ayran veriyorum,az da olsa iştah açılıyor.Tabi biraz zaman gerek.Sağlıkları iyi olsun da herşey yoluna girer.Kendine iyi bak,kolay gelsin  
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 13:08 |
|
 |
aylin&deniz
Katılımcı Üye
Puanlar: 154
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 13:51 |
suzi Yazdı:
Aylincim yanlış anlama olmasın Nurten Antakyalı demek istedi.Evte vallahi çocuk büyütmek başlı başına bir meslek.Çünkü sende bebeğinle birlikte yeni şeyler öğrenmiş oluyorsun.Allah sabırını veriyor bizlere,o nedenle annelik çok yüce bir duygudur.Sude pazartesi dr kontrolüne gitti,iyi dedi ama benzi sarı kansız yemek yemesi gerek.Süt,yoğurt tüketmesi lazım ama zorlamayın.Olmuyor yemiyor.Bende ayran veriyorum,az da olsa iştah açılıyor.Tabi biraz zaman gerek.Sağlıkları iyi olsun da herşey yoluna girer.Kendine iyi bak,kolay gelsin   |
sorun değil suzi yanlış anlaşılmalar mutlaka oluyor ne de olsa sanal ortam. tekrar geçmiş olsun sude ye pekmez falan vermeyi denesen o da kan yapıyor ama süt ve türevleriyle (yoğurt, ayran, peynir vs) verme etkisini kaybediyor gece yatmadan 1 saat önce ver mesela. kolay gelsin canım umarım iştahı açılır sevgiler...
|
|
 |
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10210
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 13:59 |
merhabalar....benim baba tarafım aslen hatay lı ama ben memleketimi henüz göremedim 16 yaşına kadar yurtdışındaydım,sonra uzun süre istanbul da yaşadım derken iş için antalya da kaldım ve eşimle tanıştım ve izmir e gelin geldim........
|
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 14:20 |
nilay Yazdı:
merhabalar....benim baba tarafım aslen hatay lı ama ben memleketimi henüz göremedim 16 yaşına kadar yurtdışındaydım,sonra uzun süre istanbul da yaşadım derken iş için antalya da kaldım ve eşimle tanıştım ve izmir e gelin geldim........
|
Memnun oldum Nilay.Umarım birgün memleketi görme imkanı bulursun.Hayat koşulları insanları farklı yerlere götürüyor.İnsanın doğduğu yer değilde doyduğu yeri derler büyüklerimiz.Bende Ankara da çalışıyordum,eşimle tanıştım,evlendim ve burada ikamet ediyorum.21 aylık Zeynep sude adında bir kızım var,35 yaşındayım,şimdilik evde kızımı büyütüyorum.Senin çocuk varmı?Kendine iyi bak,sevgiler...
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 14:23 |
Aylincim,sağollasın.Pekmezli vitamin şurubu olan"Vimin C"verdi dr.Ayrıca ben de ara da 1 kaşık pekmez veriyorum.Tabi bir kısmı yutulmuyor.
Deniz'e kocaman    sevgiler....
|
 |