|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
naydinlar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı naydinlar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: HavaleGönderim Zamanı: 01 Ağu 2015 Saat 01:42 |
|
Hocam Merhaba. Oğlum 3.5 yaşında. 18 kilo. Biraz burnu akiyor. 1 gündür çok yüksek ateşi vardı. 40-41 arası. Ama ateşini düşürmeye çalışmadım. Bir defa dolven verdim sadece. O da çok halsizdi hep uyumaya çalışıyordu, biraz rahatlasın diye verdim. Gece uykusuna yattıktan yarım saat sonra bağırarak uyandı. Gözleri açıktı çok korkmuş şekilde çığlık atıyordu. 1 dakika kadar sürdü. lleri, kolları, bacakları kasiliyordu. Çok korkmadım. Sizin havale ile ilgili yazılarınızı hep okudum.Sorum şu hocam. Ateşi aniden yukselmedi, zaten 41 civarıydı. Herhangi bir soğuk tatbik etmedik. Ayrıca bilinci açık gibiydi. Bayılmadı. Havale miydi? Niye böyle oldu? Ben çocukların ateşinde hep sakindim, doğru yaptığımı düşünüyordum. Acaba niye böyle oldu? Bundan sonra ateslendiginde nasıl davranmaliyiz? Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
naydinlar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı naydinlar
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2015 Saat 03:06 |
|
Hocam yarım saat sonra tekrar aynı şey oldu. Çok endişeliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2015 Saat 10:34 |
|
Havale degil, genellikle; "Enfeksiyoz Mononukleoz" denilen, viral bir hastalikta olabilen bir durumdur. Bu hastaligin ozellilklerinden biri olup, buna: "Alice in Wanderland" yani, Alis Harikalar Diyarinda Sendromu denir. Internetten bir bakin, Turk doktorlari bilmezler. Zararsizdir, bir sey yapmaya, veya Haci-hocaya okutmaya gerek yoktur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|