|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2017 Saat 02:39 |
merhaba dr bey. kizim 1 bucuk yasinda. suan ia dolayisiyla aehirsisindayiz. dun gece kizim hafif ateslendi. bugun gunduz atesi yoktu, biraz istahsiz ve burnu akmaya basladi. aksam uzeri ateslendi. emzirip uyukluyorduk. birden kalktim hafif titriyordu , havale gecirdigini dusunup hemen disari ciktik. esim asansorde kasildigini donuk baktigini soyledi. taksiye bindigimizde normaldi. hastaneye gittik. dr bogazi kizarik diger muayne normal dedi. atesi 38 cikti. makattanda 38 küsur.
|
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
msjim silindigi icin burdan decam ediyorum.
kan tahlili yapildi her sey normal hafif enfeksiyon var dedi.crp 0.78 0_0.5 aralik. augmentin bid 400, calpol ve paranox 6 saat arayla donusumlu. dusmezse ibufen verdi. havale tekrar edebilir dikkat edin yarinda mutlaka poliklinige getirin dedi.
|
|
![]() |
|
bizim tarifimize gore havale gecirmis, tekrar gecirebilir dedi. yarin mutlaka getirin dedi, muayne olmamiza ragmen. neyseki sizi taniyoruz ve yaziliarinizi okuyorum yoksa bu dr.lar cok korkutuyor insani. esimde cok pimpirikli.
cocugun gun icerisinde genel durumu iyiydi. simdi biz ne yapmaliyiz? havale mi gecirdik anlamadim bile. sehir disinda oldugumuz icinde ayrica endiseliyiz. bize ancak siz yardim edersiniz. cevabinizini bekliyorum. tesekkurler cok uzun oldu kusura bakmayin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soylenenlerin tamamina BOS VERIN.... Atesi cikmakta olan bir cocugu, soguk havaya maruz birakirsaniz, olmayacak havaleyi oldurursunuz. Havale gecirdi ise bile sizin yuzunuzden olmustur. Hicbir sey yapmayin. Doktora gelince: 1- Herhalde Cocuk doktoru degil, ilac dozlarindan haberi yok!! - Bu yasa Augmentin 400 verilmez, 200 verilir, - Bu yasta, Calpol120 ve ParaNox fitil toplami gunde:3x1 den FAZLA OLAMAZ!! - Calpol ve ParaNox ayni ilacdir.. Biri surup, digeri fitil seklidir. 2- Bu yas icin, Antibiyotik gereken durumlarda; WBC:17'den fazla olur.. Zaten CRP bile dusuk!! 3- Bir daha boyle bir durum olursa; ATES+Agizda koku+Dil ustunde pas yoksa, Grip demektir, Turk doktorlarindan uzak durun..
|
|
![]() |
|
dr bey zaten sizi tanimasaydik yanmisiz, sayenizde 2 cocugumada ilac vermeden atlatiyoruz hastaliklari.
gelen dr un cocuk dr u oldugunu yinede gunduzde cocuk dr unun gormesi gerektigini soylediler. havale durumunda nasil davranmaliyiz? ben havalenin kotu bir sey olmadigini biliyorum fakat, karsilasinca cok etkilendik. gercekten verdigi ilaclari aldik ama sacmalini eczaci bile soylemis esime. allah bizi boyle dr lardan korusun. malum sizi her zaman bulamiyoruz. cocuk uyandiginda agina bakicam. eger pas varsa ne kullanmaliyim cok tesekkur ederim |
|
![]() |
|
yanlislik oldu kusura bakmayin. wbcmiz 4.6 . idrar tahlili yaptiramadik. yanimda dolven , cermes 125 var, dr.un verdigi bizim kullanmadigimiz.
birde ates farkedisince baska bir dr. corabi ilk cikarin dedi, bu dr.lar corap giydirin vucut soyun dedi hangisi dogru bilemedik.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:4.6 olmasi, KESINLIKLE viral bir hastalik oldugunu gosterir.
Sakin antibiyotik vermeyin.. Bu yasta, bu sekilde yuksek ates; 5.Hastalik isareti olabilir. 1-2 gun sonra, ates duser de, dokuntu baslarsa, bilin ki;5.Hastalik gecirmis demektir. Giydirme-Soyma isi: Cocugu rahat ettireceksiniz. Atesi cok yukseldi ve ayaklari; kuru-sicak ise, coraplari cikarin. Ayaklari terli ve soguk ise; giydirin. Bu yasta, idrar tahlili ile ugrasmayin. |
|
![]() |
|
ne kadar tesekkur etsem az. cok saolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|