Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - havuz ve kulak kasintisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhavuz ve kulak kasintisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ponk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ponk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 23:12
Haklısınız Kadir Bey, Antalya'da büyümüş biri olarak, turistik yerlerde böyle şeyleri dikkate almadıklarını biliyorum, ama istanbul'da okurken bu gerekçeyle rapor olmadan yüzme ihtisasın havuzunu kullanmak istediğimde yarım saatlik konuşmanın sonu, 'kaydolabilmeniz için o raporu dosyanıza koymam gerekiyor' şeklinde bitmişti. Hamileliklerimde de 'kanallar açık, bebek de sen de mikrop kaparsın' diyen kadın doğum uzmanlarına (ki emin olmak için farklı şehirlerde bilindik 6 ayrı uzmana danışmıştım), gülüşümü hakaret olarak algılamışlardı. 'Anne karnında bebek bu kadar korunaksızsa dünyadaki popülasyon hızı sizce de şaşırtıcı değil mi', dediğimde; 'hele bir hasta ol da, kapımı çalınca vericem cevabını' diye korkutmuşlardı. İki hamileliğimde de denize girdim, çocuklarımı da suyla bebeklik çağında tanıştırdım. Ama tüm bunları yaşadığımı bilen kuzenim dahi, doktor(cuklar) 'olmaz' deyince endişesine mani olamıyor. Sizin ağzınızdan ilettim cevabı.
 İyi ki; içi boş olsa da, onca kalabalık güruha karşı, doktorluğun hakkını veriyorsunuz. Size gelen her maili düzenli okuyorum ve acımasızlığın karşısında bazen tüylerim diken diken oluyor. Sayenizde biz de cehaleti farkettiğimiz anda doğru yol için size danışabiliyoruz.
Allah sizden razı olsun. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119693
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 23:42
Maalesef; Turk doktorlarinin durumu bu!! Goruyorsunuz, temel bilimleri ne kadar zayif... Vazgectik, Fizyoloji ve Fizyopatolojiden, daha ANATOMIYI bile bilmiyorlar... Hukumetin, meshur; "Saglik Reformu" iste bu...
Hic cekinmeyin, bunlara hakaret edin..

" Esege gem vurmayin, kendini At sanir"
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.