|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Ponk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 23:12 |
|
Haklısınız Kadir Bey, Antalya'da büyümüş biri olarak, turistik yerlerde böyle şeyleri dikkate almadıklarını biliyorum, ama istanbul'da okurken bu gerekçeyle rapor olmadan yüzme ihtisasın havuzunu kullanmak istediğimde yarım saatlik konuşmanın sonu, 'kaydolabilmeniz için o raporu dosyanıza koymam gerekiyor' şeklinde bitmişti. Hamileliklerimde de 'kanallar açık, bebek de sen de mikrop kaparsın' diyen kadın doğum uzmanlarına (ki emin olmak için farklı şehirlerde bilindik 6 ayrı uzmana danışmıştım), gülüşümü hakaret olarak algılamışlardı. 'Anne karnında bebek bu kadar korunaksızsa dünyadaki popülasyon hızı sizce de şaşırtıcı değil mi', dediğimde; 'hele bir hasta ol da, kapımı çalınca vericem cevabını' diye korkutmuşlardı. İki hamileliğimde de denize girdim, çocuklarımı da suyla bebeklik çağında tanıştırdım. Ama tüm bunları yaşadığımı bilen kuzenim dahi, doktor(cuklar) 'olmaz' deyince endişesine mani olamıyor. Sizin ağzınızdan ilettim cevabı.
İyi ki; içi boş olsa da, onca kalabalık güruha karşı, doktorluğun hakkını veriyorsunuz. Size gelen her maili düzenli okuyorum ve acımasızlığın karşısında bazen tüylerim diken diken oluyor. Sayenizde biz de cehaleti farkettiğimiz anda doğru yol için size danışabiliyoruz. Allah sizden razı olsun. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 23:42 |
|
Maalesef; Turk doktorlarinin durumu bu!! Goruyorsunuz, temel bilimleri ne kadar zayif... Vazgectik, Fizyoloji ve Fizyopatolojiden, daha ANATOMIYI bile bilmiyorlar... Hukumetin, meshur; "Saglik Reformu" iste bu...
Hic cekinmeyin, bunlara hakaret edin.. " Esege gem vurmayin, kendini At sanir" |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|