Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HAYATIMIZIN EN BÜYÜK ANISI DOĞUM HİKAYELERİMİZ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHAYATIMIZIN EN BÜYÜK ANISI DOĞUM HİKAYELERİMİZ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 23>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 13:47
Bence de eğer suni sancısız çekersen sancılarını, son ana kadar kolay Thumbs Up son andaki ağrılar da bebek doğar doğmaz, anında unutuluyor zaten Big smile
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 10:16

bence zor değil sezeryan daha zordur hatta bence. kesilip dikilmek daha kötüüüüüüüüüüüüü

ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
unshemşire Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 09:35
PinchLOLya kızlar normal doğum yapamaya karar verdım bende şimdilik tabeLOL2 yıl doğum evinde hattta doğum salonunda calıstım görüntü olarak zor ama bı de doğum yapan arkadaslara sormak lazım çok mu zor kızlarr yaaaaaaa
Yukarı Dön
saklibahce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 14:52
Orjinalini yazan: arzuu arzuu Yazdı:

benim o günüm aklıma geldikçe siniriim bozuluyor hastaneye sabah gitmiştik bu doğum sancısı değil diye beni geri eve yolladılar.akşam acile gittik ve 9 da doğmuştu bebeğim

gerçek doğum sancısı nasıl oluyor ki?
Yukarı Dön
arzuu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 125
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 00:09
benim o günüm aklıma geldikçe siniriim bozuluyor hastaneye sabah gitmiştik bu doğum sancısı değil diye beni geri eve yolladılar.akşam acile gittik ve 9 da doğmuştu bebeğim
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2011 Saat 11:47
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Zübeydeeee Cry Cry Sonucu çok güzel olsa da, ben doğum hikayelerine dayanamıyorum yaaa Embarrassed Allah Kuzeyime sağlıklı uzun ömürler versin, darısı kardeşine inşallah Nuke Nilüfercim, gerçekten çok kötü bir durumdur 20 kişinin karşısında olmak Confused Bence her durumda mahremiyet, insan hakkıdır. Buna engel olunamaz Confused Ama daha 40 fırın ekmek lazım bizeeeee Thumbs Down

Ben de öyleyim ben de Ah az ağlamadım seninkn de...
Amin Allahım hepimizin yavrularına uzun ömürler versin....
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
nilufer Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2011 Saat 11:01
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Zübeydeeee Cry Cry Sonucu çok güzel olsa da, ben doğum hikayelerine dayanamıyorum yaaa Embarrassed Allah Kuzeyime sağlıklı uzun ömürler versin, darısı kardeşine inşallah Nuke
Nilüfercim, gerçekten çok kötü bir durumdur 20 kişinin karşısında olmak Confused Bence her durumda mahremiyet, insan hakkıdır. Buna engel olunamaz Confused Ama daha 40 fırın ekmek lazım bizeeeee Thumbs Down
   tabiki bende şok oldum görünce fakat elinden hiçbişey gelmiyo mecburdum,zaten dogum odasına gırdım bırden doluştular içeri ne oldugunu anlamdımConfusedbenım evımın karsısında hemen o hastane oraya bakınca o 15 saat boyunca yasadıklarım aklıma gelıyo yawrumu kucagıma aldıgım an guzeldı sadeceWinkgerısı kabuuusss...
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2011 Saat 22:45
Zübeydeeee Cry Cry Sonucu çok güzel olsa da, ben doğum hikayelerine dayanamıyorum yaaa Embarrassed Allah Kuzeyime sağlıklı uzun ömürler versin, darısı kardeşine inşallah Nuke
Nilüfercim, gerçekten çok kötü bir durumdur 20 kişinin karşısında olmak Confused Bence her durumda mahremiyet, insan hakkıdır. Buna engel olunamaz Confused Ama daha 40 fırın ekmek lazım bizeeeee Thumbs Down
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 23>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.