Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Günlük yaşam hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hediye Açmak..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHediye Açmak..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Konu: Hediye Açmak..
    Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 10:24
Kızlar benim herzaman yaşadığım bu sorun var..Yani sorunda değil aslında ama her doğumgününde,yada böyle mevlüt falan..hadi toplu hediyelerin geldiği zaman kafamı karıştıran bişey diyelimLOL bu tip zamanlarda hediyeleri herkesin içinde mi açmak gerekir,yoksa herkes gittikten sonramıConfused Açmak bana ayıp geliyor,ama hediyeler misafirlerle açılır diye bir inanışta varLOLLOL siz napıyorsunuzz yaa..bulun şu sorunun çözümünüWink
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 10:26
ben dayanamam açar bakarım...hani doğum günlerinde olurda mevlütlerde filan bende çekinirim açmaya:)
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 10:30
Bizim şimdilik mevlütlük bir durumumuz yok ama haftasonu Derinin doğumgünü olacak,orda açmam mı gerekir yanii,geçen sene açmamıştım,herkes gittikten sonra annneler neden misafirler burdayken açmadın falan dedilerConfused
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 11:08
canım sanırım o yöreden yöreye değişiyor,yada kişiden kişiyeConfusedne bileyim zimirde bzi arkadaşların doğumgününe giderdik açlırıdı ,benimkine gelenler herkesin önünde açılırdı,biz ev aldık ev görmeye gelenlerin hediyeleri onların yanında açıldı ,ama burda kesinlikle çok ama çok ayıpTongueConfusedayy sehayı doğurduğumda gelenler getirmiştide bakayım demiştim bi tanesine,komlular daha sonra çok gülmüşler banaConfusedConfusedben tabi daha sonra gide gele öğrendim,ayy onlara hediye götürüyon yaa,bomba paketiymiş gibi alel acele hemen başka odaya taşıyolar gizli gizliLOLLOLLOLLOLalan var alamayan var hesabıymış bu  Confusedne bileyim ben  işte herkesin farklıConfusedbence sen aç herkesin içinde ne olcekLOLben dayanamıyom sehanın doğumgününde yav kızıyomusunuz küsüyomusunuz siz bilirsinzi ben açıcam dedimLOLLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 11:14
İrmeciğim aynı dert bende de var ben de çok utanıyorum hediye açarken ama mevlütte  ben de açmadım  sonra poşetlerin hepsi karıştı Confused kimin hangi poşeti getirdiğini unuttum LOLLOLLOL 
ama sonuçta seninki doğumgünü ve yabancı yok aile ve arkadaşlarınız var ben olsam derinin eline verip hepsini açtırırdım Wink
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 11:25
Bende çok utanırım Embarrassed ama ayıp mıdır, değil midir bir bilgim yok LOL
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4292
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 11:30
ben açıyorum canım.bizim burda da açılmaz ama,ben yapı itibariyle dayanamıyorum.getirip kenara koyuyorlar,ben de ver ver bana ben bakcam o neymiş deyip açıyorum.Embarrassed
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 11:32
Winkbence derine açtır irmecim ben Egenin kendine açtırdım çok mutlu oluyorlar Wink
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.