Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Günlük yaşam hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hediye Açmak..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHediye Açmak..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2241
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 11:41
valla canım bende utanıyorum yaa. sonuçta herkes maddi durumuna göre hediye getiriyor.

ama bende kızımın 1. doğumgününde getirilen hediyeleri açmıştım. gerçi gelen davetlilerde istemişti açmamı.kızımı yanıma oturtup herkes hediyelerini tek tek vermişti. bende herkesin yanında açmıştım. hatta biz videoya bile çekmiştik. kızım büyüyünce seyreder diye... şimdi videoya baktıkça iyiki açıp çekmişiz diyorum. hem hatıra kalıyor. hemde kimin ne getirdiğini bilmiş oluyorsun. açılmadığı zaman karışır çünkü.
tabii yine senin kararın ama. derin artık büyüdüğü için hediyelerini kendide açabilir. yani herkes tek tek hediyelerini verir. derinde tek tek açar. Wink

Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 12:08
valla bende toplum içinde hediye açmayı sevmem, utanırım ,hoşlanmam hiç nedense bana görmemişlik gibi gelir LOL ne alakası varsa, hatta kayınvalidem bana kızar aç kızım diye, bende istemiyorum sonra açarım diyorum, ama madem ki ufaklığa gelmiş hediyeler bırakırım paketi kendi bildiği usulde açsın Wink
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 831
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 12:49
benim açtığım da oluyor açmadığım da ama merakım hep aynıLOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7816
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 14:51
Canımcım açmak gerekir. Ben yüksekokuldayken Görgü kuralları diye bir dersimiz vardı. Orada öyle yazıyordu. Gelen kişilere verdiğin değeri gösteriyormuş. Sen Derin'e açtırLOL. Bu arada Mevlüt olayını bilmiyorum. Bizim mevlütte gelen hediyeleri kayınvalidenin yatakodasına koymuşlar. Bana verilenleri tşk edip içeri koymuştum. Açmak için vaktim olmadı çok kalabalıktı.
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12443
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 15:33
İrmecim;valla bende bazen çok çekingen olabiliyorum bu konuda,duruma göre açtığım oluyor veya değil.Madem ki Derin'nin doğumgünü kızımız açsın derim..
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 15:59
Orjinalini yazan: NazNiran NazNiran Yazdı:

Canımcım açmak gerekir. Ben yüksekokuldayken Görgü kuralları diye bir dersimiz vardı. Orada öyle yazıyordu. Gelen kişilere verdiğin değeri gösteriyormuş. Sen Derin'e açtırLOL. Bu arada Mevlüt olayını bilmiyorum. Bizim mevlütte gelen hediyeleri kayınvalidenin yatakodasına koymuşlar. Bana verilenleri tşk edip içeri koymuştum. Açmak için vaktim olmadı çok kalabalıktı.
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu valla, teşekkürler Şehnazcığım Clap Approve
İrme 2 yaşına gelince doğum gününde bende hediyelerini kızıma açtırmayı düşünüyorum Smile
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 16:10

demek hemen hemen hepimiz utanıyoruz dimi LOL

valla bende utanırım açmam LOL şimdi bebe doğacak gelen hediye getircek koyacak derya abla dediyse nasıl unutmadan o poşetleri koycam bilmem LOL 

ay ama ablamın mevlüdünü unutamam LOL yazık kızcağıza LOL bebek mevlüdüne geldiler oturdukları semtte adetmiş bebeğe yapılan şeyler masanın üstüne çeyiz gibi yayılırmış alınan edilen vs. gelen eşyayı ablama verdiler ablamda açtı yaydı herşeyi LOL ay bi komik geldi anlatamam yüzü kıpkırmızı oluyo insanın be LOL bide kadının yanında işte atıyom halasından deyip iğnelemişlerdi kıyafetlerin üstüne LOL

reyhan abla ablamın mevlüdünü hatırladın mı sende LOLLOLLOL
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
heryilmaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 16:15
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

demek hemen hemen hepimiz utanıyoruz dimi LOL

valla bende utanırım açmam LOL şimdi bebe doğacak gelen hediye getircek koyacak derya abla dediyse nasıl unutmadan o poşetleri koycam bilmem LOL 

ay ama ablamın mevlüdünü unutamam LOL yazık kızcağıza LOL bebek mevlüdüne geldiler oturdukları semtte adetmiş bebeğe yapılan şeyler masanın üstüne çeyiz gibi yayılırmış alınan edilen vs. gelen eşyayı ablama verdiler ablamda açtı yaydı herşeyi LOL ay bi komik geldi anlatamam yüzü kıpkırmızı oluyo insanın be LOL bide kadının yanında işte atıyom halasından deyip iğnelemişlerdi kıyafetlerin üstüne LOL

reyhan abla ablamın mevlüdünü hatırladın mı sende LOLLOLLOL

bunu duymuştum. gerçekten de tuhaf LOL
bizim mevlütten sonra 3-5 tanıdık kalmıştı  beraber açmıştık hediyeleri Big%20smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.