Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Günlük yaşam hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hediye Açmak..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHediye Açmak..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2008 Saat 13:38

Hic kalabalik bir ortam yasamadim sanirim. Ama dogumda kizima ya da ogluma gelenler hep tek tek geldikleri icin aciyorum ama ac begenecekmisin bakalım diye sorarlarsa tabi. Bir de samimiyet derecesine gore degisir. Eymen dogdugunda arkadas gelmisti, ben acmadim ilk once o dedi ac bakalim ben kararsiz kaldim sen begenecekmisin filan diye. O zaman actim. Gecen gun yine geldi bir arkadas, valla esim soyledi ama ben unutmusum kiz mi erkek mi oldugunu orta bir renk aldim, ac bak dedi. Onu da oylelikle actim.

Normal de misafir yaninda hediye acmam. Bana da gorgusuzluk, ayip gibi geliyor. Kendimi bi acayip hissediyorumLOL
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1051
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2008 Saat 14:55
İrme merak ettimEmbarrassed naptınız doğum gününde hediyeleri kendi mi açtı Derin. nasıl mutlu olmuştur kimbilirBig%20smile
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3335
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2008 Saat 15:27
İRMECİİİM BENCE AÇMALISIN,

benim bildiğim açılır, memnuniyet belirtilir, zahmet etmişsin gibi bir incelik yapılıp teşekkür edilir  ve kenara koyulur, yada ne bileyim çocuğa verilir.açılmadığı zaman ilgilenmiyomuş havası yaratır.Açıp mutluluğu ve heyecanı herkesle paylaşmak en iyisi.
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2008 Saat 16:43
Orjinalini yazan: iremnur iremnur Yazdı:

İrme merak ettimEmbarrassed naptınız doğum gününde hediyeleri kendi mi açtı Derin. nasıl mutlu olmuştur kimbilirBig%20smile

Canım wallaha sizlerden aldığım güçle,sırası geldiğinde Hadiii bakalım Derinnn hediyelerini açalım diyip,yığdım salonun ortasına hediyeleriLOLLOLLOLHerhalde doğal olanda buyduki herkes toplandı çevremize (ben utançtan kıpkırmızıydım amaEmbarrassed)Şehnaz ablanın dedikleri aklımdaydı hepWink Derin'de yanımda açmaya başladık birbir,ama burdada şöyle bir sorun çıkıyo,hediyeyi açtıkça teşekkür ediyorum ama kimeConfusedLOL Allahtan yengem yetişti,kimin hediyesiyle söylesin dediConfusedgerçi şuanlar yazarken kolay ama ben böle şeylerden cidden feci utanıyorumEmbarrassedherkese teşekkür ettik birbir..Buarada Derin hiç ilgilenmedi tabii,öle poşet açmakla falan işi olmuyo benim kızımın,sadece Aytül teyzesinin aldığı hediyeye odaklandı,o kadar hediyeden,ısrarla onu açmaya çalıştı,benimde yardımımla bir açtı,Çok güzel ve çok fonksiyonlu bir bebek çıktıBig%20smileDerinin doğumgününde gelen tek oyuncaktı ve çocuk nasıl hissetti bilmiyomLOLısrarla o poşeti açmak istedi..İşte böle kızlar,hediye faslı bittiğinde ben çok büyük bir ohhh çektim amaEmbarrassedSevilmek,hatırlanmak çok güzel şey,Allah hepsinden razı olsun ama ne bileyimmm bu durumda çok utanıyom benEmbarrassed
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2008 Saat 16:49
güle güle kullansın hediyelerini derin'iim ,annesi inşallah nice nice yıllarını görürsünüz,olsun bak herkesin gönlünü almış olmuşusun ne güzel herkes sevinmiştii şimdiSmile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1051
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2008 Saat 23:56
en iyisini yapmışsın benceThumbs%20Up daha nice doğum günleri ve hediye açma törenleri LOLdilerimSmile
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2971
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 01:11
arkadaslar bende nacızhane fıkrımı belırteyımEmbarrassedEmbarrassedBig%20smile
gelen hedıye benım bıldıgım kadarıyla acılır kısıye olan degerı gosterır yoksa ılgılenmedı bak dıye düşünülürSmile mesela eve bırısı geldıgınde pasta veye meyva gıbı yıyecek alındıysa mutlaka cıkarılıp ıkram edılır cunku bırlıkte oturup yenılsın dıye alınmıstır ev sahıbı hazırlıklı degıldır dusuncesıyle alınmıstır Smileben cunku cok karsılasırım boyle seylerle deEmbarrassed
ben hedıyeyı acarım tabı mahcup olarakEmbarrassedEmbarrassed ama bır kez daha tesekkurlerımı ıletırım Smileben mesela ısterım acılmasını belkı buyuk gelıcek -kucuk gelıcek degıstırmek ısterım sonucta Smilehem hedıyelerde bılıyosunuz iadeyı zıyaret hesabı yapılır kı cok sıkılırım boyle durumlardan kım ne almıs karısır yoksaLOLLOL hedıyeyı acmak ''olan var olmayan var '' dıye dusunulmemelı  -kı etrafımda allahtan boyle dusunende yok- hedıyenın bana gore buyugu kucugu gercekten yoktur ben bayılırım hedıye vermeyede almayadaBig%20smile
eger cok sıkılıyosan bu durumdan ırmecım sen fıstıga actır hedıyelerı derım benWinkBig%20smileBig%20smileBig%20smilebızım elçinin dogum gununde elcın acmaya calısmıstı beceremeyınce hedıyeyı alan kısı acıp verdı elcıneLOLLOLbızımkıler benden daha sabırsız hedıyeyı acmak konusunda daLOLLOLLOL
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 01:51
ben açmazsam çatlarımLOLama utanırım daLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.