iyi akşamlar doktor bey.öncelikle sorularımı yanıtsız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.
kızımla ilgili bir sorum daha olucak, kızımın sol kulağının arka ve hafif üst tarafında yaklaşık küçük ceviz büyüklüğünde hemanjiomu var.şimdiye kadar götürdüğümüz çocuk doktorları 5 veya 9 yaşına kadar beklememizi herhangi bir müdahaleye gerek olmadığını söylediler.yanlız son götürdüğümüz doktorumuz hemanjiomun riskleri olduğunu çizerse, yırtarsa, çarpıp kanatırsa tehlikeli olacağını menenjite kadar götürebileceğini söyledi. kanarsada durdurmak sıkıntı olur mutlaka plastik cerrahiye götürmemizi tedaviye yönlendirmesi gerektiğini söyledi ve biz çok panikledik.size sorum kızım bugünlerde kaşımaya çalışıyo kulağıyla birlikte yırtmaya çalışıyo bu durumda ne derece yırtıkların veya darbelerin zararlı olabileceği, kızımın çarpmaya çok müsait bir yerinde çarpıp kanatırsa ne yapmamız gerektiği konusunda bilgilendirirseniz çok memnun olurum. sizce tedaviye başlamalımıyız, estetik olarak bir rahatsızlığımız yok ancak rüyalarıma girer oldu korkudan kızımı yere koyamaz oldum sizce ne yapmalıyız.
sağlıklı günler diliyorum, iyi çalışmalar.