Hocam dün akşam pulmicortlu verildi hastanede malasef, cevabınızı geldikten sonra okudum gitmeden baktım ama denk gelmedi:((
1-Şimdi geçen sene kışın 2 sefer ve bu sene bir sefer verilmiş oldu hemen bağımlılık yapar mı? bir daha verdirmezsek
2- Dediğiniz aparatı yaptık çok sağolun hemde çok işe yaradı direk ağzına gidiyo, eczanede satılan aparat direk gitmesini engelliyomuş, filitre gibi bir şeyi var içinde direk gitmesi sakıncalı mıdır? Bir arkadaşımın dr u mutlaka o aparatı alın direk verilmesi sakıncalı bu yaşlarda ventilolinin demiş
3- Hocam ben dikkat ediyorum nefes alış verişine ama çokta iyi anlamakla birlikte alış verişte de aynı zorluğu yaşıyo sanki sırf verirken değil, alerjik astım mı değil mi bunu anlamanın kesin yolu nedir?
4-Alerji testlerini yaptırırsak anlar mıyız? yaptıralım mı?
5- Aşısı varmış galiba ama onunda yanın etkileri falan çok fazlaymış
6-Dr. 4*2 puf dedi şu anda genel durumu iyi gözüküyor vermesek hastalığı ilerletmiş olur muyuz?
7- Avrupa Yakası nda önerebilceğiniz bir dr var mı?
8- Sürekli gittiğimiz dr. bu sene bir kere oldu bir tık attık seneye bir iki sefer daha olur ondan sonraki sene kaybolur gider inşallah dedi ama pulmicort uda verdi e onunla bağımlılık yaparsa dediğiniz gibi sırf yazları iyi olucak yavrum
Çok sordum ama çok üzülüyorum hocam kusura bakmayın