Merhaba Hocam
Salı çarşamba ateşimiz çıktı, perşembe iyiydi, öksürük arada devam ediyodu,kreşe gitti, perşembe gecesi ateş yine çıktı, bugünde 39,2 ye çıktı.Kan tahlili yaptırdım, size sormak için.Oradaki nöbetçi dr. da gösterdim.Bu seferki biraz daha insaflı bir dr. çıktı.Gerçi antibiyotiği yazmayı ihmal etmedi ama değerleriniz güzel normal dedi.Sistemden ventinollü hava aldırdığımızı öğrendi ama dinledi çocuğu hafif bir hırıltı var ama bunun onunla ilgisi yok boğazında iltihap var dedi.Benim bronşit başlangıcı sorularımada pek yanıt vermek istemedi.Sanki anladı bronşitle ilgili bişeyimiz olmadığını da arkadaşlarına bişey diyemedi.Bu durumun alerjisiyle ilgisi yok üstte demek ne demek hocam, Allah korusun bronşiti varsa sürekli devam etmez mi bu durum, iyice kafamız karıştı ama bi yandan da sevindim sanki kanıtlar gibi bronşit olmadığımızı
Bunun yanında geniz etiyle ilgili probleminiz varmıydı biraz şişmiş sanki dedi.
1-Hocam tahlilimizi yorumlarmısınız? bu tahlilden alerji ile ilgili bir bulgu çıkar mı? yada olmadığıyla ilgili
2-Antibiyotik alın dedi size sormadan almadım alıp kullanalım mı?
3-Bir kulak burun boğazcıya gösterelim mi geniz eti için ne dersiniz, şimdide bu çıktı
4-Hocam Sırrı Bektaş a ulaştım ama muayene ücreti çok pahalı hadi bi kere götürdük diyelim ama sürekli götürmemiz imkansız gibi, başka bir dr var mı Avrupa yakasında önerebilceğiniz
saygılar, sevgiler çok teşekkür ederim