|
Hepatit b aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nis 2020 Saat 19:11 |
Hocam merhaba.kizim şuanda yedi aylık.bugun eski evraklara bakarken kızımın yenidoğan kimlik kartında hbv aşısı yanında eksi işareti olduğunu gördüm.dogdugunda yapılması gereken aşı yapilmamis sanıyorum.bu durumda ne yapmalıyım.saygilar
Düzenleyen fatma8266 - 25 Nis 2020 Saat 19:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepatit-B asisi ilk ciktiginda, ben 40 yas ustu idim… Her yasta yapilabilir.
Muhim olan, hasta olmadan evvel asinin yapilmasidir. Musait bir zamanda yaptirin. NOT: Turk doktorlari ve Saglik calisanlari, Hepatit-B asisinin ozelliklerini ve "Genetik asi" oldugunu bilmezler. Mutlaka kucuk adeleye(omuz adelesi gibi) VE mutlaka adele icine yapilmasi sarttir. Popodan yapilan veya deri alti yapilan asilar tutmaz.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Nis 2020 Saat 21:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|