|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asel_2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2017 Saat 03:19 |
Merhaba Kadir bey
Oğlumun burun akıntısı vardı sonrasında salı gününden beri özellikle geceri Ateşi yükseliyo bu akşam dördüncü akşam yine ateşi yükseldi Gündüz çok fazla yükselmiyor ama halsiz kulağının ağrıdığında söylüyor İlliadin aldım dün bi kez kullandık doktora gitmek istemiyorum hemen antibiyotik verecekler Ama ateşin tekrarlaması da beni korkutuyor sizce ne yapmalıyım ateş daha ne kadar sürerse doktora gitmeliyim teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ortalama Gripler zaten; 4-5 gun ates yaparlar.. Eski mailleri okuyun... O kadar anlatiyorum, Ates yaninda;agida pis koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, Grip demektir, baska antibiyotik/ilac gerekmez. |
|
![]() |
|
asel_2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak ağrısı ara Ara artığını söylüyor ve birden üşümeye başlıyor elleri ayakları buz gibi oluyor
Sonrasında ateşleniyor ne yapacağımı şaşırdım Kadir bey kulak ağrısı için ne yapabiliriz Doktora gitmeli miyiz yardımlarınız için teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maillerinizi okudum bactrim başlayalım mı Kadir bey yarın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|