|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mipau ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 22:04 |
Doktor bey merhabalar
3 yasindaki oglum persembe gunu hafif ateslendi maksimim 38.2ye kadar cikti 4-5 saat sonra atesi dustu. 2 gun sonra pazar aksami agzinin icinde ust damaginin kucuk dile yakin kisimlarinda 3 tane kume seklinde kirmizilik ortasi sivilce seklince beyaz noktalar gordum. Doktorumuz herpangina dedi. Herhangi bir ilac vermedi. Isterseniz imumax sprey kullanabilirsiniz dedi ancak kullanmadim. Bugun agzinin cok acidigini soyluyor. Yanaklari hafif sis gibi ama agzini acmiyor. Yemek yemeyi reddediyor. Soguk sut veriyorum, yazdan dondurdugum karadut ozlerinden veriyorum. Ancak agrisi cok var. Kac gunde bu yaralar gecer? Kullanmamizi tavsiye edebileceginiz baska bir sey var midir agrisini hafifletmek adina? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pyraldine( veya Pyraleks) gunde:3X1, her yemekten sonra surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|