|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayseee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2017 Saat 02:50 |
Hocam merhabalar size iki sorum olacaktı.6.5 aylık bir kızım var bugün uçuğu olan biriyle teması oldu.internette araştırdığımda herpes enfeksiyonun bebeklerde ağır seyredebilecegini okudum ve çok endişelendim.sizce Bir sorun olur mu.Bir diğer sorum da hocam 14 gün once 6.ay aşılarını olduk şu anda rotavirus son dozunu yaptırmamiz gerekiyor şu an yaptırmalı miyim ya da 15 gün daha bekleyip arada 1 ay olması mi gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Internette her okudugunuza inanmayin.... Hele Turkce sitelerden uzak durun.. Bilhassa sizleri korkutuyorsa, mutlaka uzak durun. 47 seneden beri hic agir seyreden bir Herpes enfeksiyonu gormedim.. Butun davalari, sizleri korkutup, doktorlara gitmenizi saglamaktir. Verem asisi (BCG) haric butu asilar, ya ayni gun, yada en az 1 ay ara ile yapilmalidir. Rotavirus asisinin son dozunun; 8.5 aya kadar vakti var. |
|
![]() |
|
ayseee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razı olsun hocam sabaha kadar sıkıntıdan uyuyamadım ama mesajınızı okuyunca içim rahatladı.Tüm sıkıntım gitti.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|