Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HİPERAKTİF MI?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHİPERAKTİF MI?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DERYABENCE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: HİPERAKTİF MI?
    Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2014 Saat 16:35
Değerli Kadir hocam  dün oğlumu babasına olan tavırları sebebiyle sizinde tavsiyemiz üzerine çocuk psikiyatristi ne götürdüm.  Oğlum 19 aylik ve cok ta hareketli bir bebek. Doktora durumu anlattık tabi oğlum da Yanındaydı. Ve durumuna bakıp çocuğunuz hiperaktif dedi. Sizin bu konuyla ilgili yazılarınızı yorumlarınızı okudum fakat çocuğum a bu dönemde teşhis konması mümkün mü? Yani okuduğum kadarıyla 3 yaşından önce tam teşhis konulamiyor diye biliyorum. 
Bize çocuğun uykusunu sordu oğlum akşam 20 : 30 da uyur sabah 07 : 30 da uyanır geceleri hiç uyanmadan uyur fakat yatağında çok döner. 
Ogleden de 12 : 00 de uyur 16 : 00 a kadar uyur yine sık döner yatağında. 
Yani kisacasi uyku düzeniyle hiperaktif tteşhisi konulur mu ya da yaşitlarindan daha hareketli diye ?
Oğlum şu aralar herseyin içini görmekve mumkunse herseye dokunmak oistiyor hatta parka gittiğimizde tüm çiçekleri kokluyor hepsine dokunuyor. 
Ya da oğlum sadece meraklı ve hareketli bir çocuk olamaz mı? 
Hiperaktivite bildiğim kadarıyla oldukça ciddi bir rahatsızlık. 
Beni bu konuda aydınlatır yardimci olursaniz çok sevinirim. 
Teşekkürler Saygılar. 
Derya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119092
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2014 Saat 19:11
Hiperaktiflik ile hicbir alaksi yok... Resmen sizi boyle teshis ile abone edip, devamli gitmenizi saglamak istiyor, UZAK DURUN....

Anlasilan, gene is basa dustu......
 1- Cocugun yaninda ASLA baba ile tartismayin. Baba sesini yukseltmesin.
 2- Baba her aksam geldiginde, bir hediye (sakiz, cukulata veya gofret gibi) getirsin.
 3- Kucagina alsin, sarilsin ve opsun.
 4- Beraber, oyuncaklari ile oynasin ve "yenilsin"....
Yukarı Dön
DERYABENCE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2014 Saat 22:25
Çok  teşekkürler hocam söylediklerini ziaynen uyguluycam.... 
Derya
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.