|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2014 Saat 16:35 |
Değerli Kadir hocam dün oğlumu babasına olan tavırları sebebiyle sizinde tavsiyemiz üzerine çocuk psikiyatristi ne götürdüm. Oğlum 19 aylik ve cok ta hareketli bir bebek. Doktora durumu anlattık tabi oğlum da Yanındaydı. Ve durumuna bakıp çocuğunuz hiperaktif dedi. Sizin bu konuyla ilgili yazılarınızı yorumlarınızı okudum fakat çocuğum a bu dönemde teşhis konması mümkün mü? Yani okuduğum kadarıyla 3 yaşından önce tam teşhis konulamiyor diye biliyorum.
Bize çocuğun uykusunu sordu oğlum akşam 20 : 30 da uyur sabah 07 : 30 da uyanır geceleri hiç uyanmadan uyur fakat yatağında çok döner. Ogleden de 12 : 00 de uyur 16 : 00 a kadar uyur yine sık döner yatağında. Yani kisacasi uyku düzeniyle hiperaktif tteşhisi konulur mu ya da yaşitlarindan daha hareketli diye ? Oğlum şu aralar herseyin içini görmekve mumkunse herseye dokunmak oistiyor hatta parka gittiğimizde tüm çiçekleri kokluyor hepsine dokunuyor. Ya da oğlum sadece meraklı ve hareketli bir çocuk olamaz mı? Hiperaktivite bildiğim kadarıyla oldukça ciddi bir rahatsızlık. Beni bu konuda aydınlatır yardimci olursaniz çok sevinirim. Teşekkürler Saygılar.
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119092 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiperaktiflik ile hicbir alaksi yok... Resmen sizi boyle teshis ile abone edip, devamli gitmenizi saglamak istiyor, UZAK DURUN....
Anlasilan, gene is basa dustu...... 1- Cocugun yaninda ASLA baba ile tartismayin. Baba sesini yukseltmesin. 2- Baba her aksam geldiginde, bir hediye (sakiz, cukulata veya gofret gibi) getirsin. 3- Kucagina alsin, sarilsin ve opsun. 4- Beraber, oyuncaklari ile oynasin ve "yenilsin".... |
|
![]() |
|
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler hocam söylediklerini ziaynen uyguluycam....
|
|
Derya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|