Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hırçınlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhırçınlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Konu: hırçınlık
    Gönderim Zamanı: 30 Nis 2009 Saat 17:31
özlem hanım merhaba beni oğlum 1 yaşında son zamanlarda çok hırçın istediği bir şeyi yapmadığımzda ya da istemediğini yaptığımızda hemen ağlıyor kendini geriye atıyor yolma ve ısırma huyları da başladı elimden geldiği kadar sakin olup dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama çok başarılı olamıyorum aslında bu yaşta bebeklerde nesne devamlılığı olmaz diye biliyorum ama oğlum istediği bir şeyi kolay unutmuyor sanırım onda başladı bu devamlılık gelip gelip ısırıyor sevecekmiş gibi yapıp ısırıyor canımızı yakıyor emerken bile beni yoluyor her tarfım yoluk yoluk oldu neden böyle yapıyor anlamış değilim önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
saygılar...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2009 Saat 23:18
çocukların ilk yıl sonunda bu tarz davranışları oldukça doğaldır. konuşmaya başladıkça kendini daha iyi ifade edecek ve bu davranışları azalacaktır. nesne sürekliliğği henüz oluışmaz zaman zman bir şeye takılabiliyor olmasını anlamlandırımayın 
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.