|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun... 80 milyona tek tek anlatamam..
|
|
![]() |
|
izmitli31 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
peki hocam ne yapalım bu durumda ?
nasıl bir ilaç tedavisi uygulayalım ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Serum fiz. uyanik oldugu saatlerde; 4 saatte bir 10'ar damla damlatin. Krup(Akut Larenjit) durumlarinda, soguk hava(buhar) iyi gelir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gonderilen dosya; VIRUSLU .. O yuzden silindi!!! Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
izmitli31 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
hocam eski maillerinizi okudum. bugun doktor bey gun 4 kez yarım ventolin+flixotide buhar verdi.onları kullanıyorum hocam.
birde çocuk ishal oldu sanki.yeşilimsi sulu kaka yapıyor.. doktora sordum Reflor şase güne 1 kez verelim dedi..siz uygun buluyormusunuz hocam bu şaseyi verelimmi ? reflor saşe fiyatına bakltım 10 adedi 20 tl.cok fahiş fiyat değlmi hocam ? bu doktorlar neden böle pahalı ilaç yazarlar hep ? sizin önerceğiniz bişey varmıdır hocam ? Düzenleyen izmitli31 - 18 Şub 2017 Saat 21:20 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Israrla okumuyorsunuz!!!! Okuyun!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Esasinda, bunlarin hepsi yazili!!!!! 1- Reflor ve benzerleri SADECE; Antibiyotiklerin sebep oldugu ishallerde verilir..Digerlerinde, hic bir ise yaramazlar. Ishal icin hicbir ilac kullanmayin. 2- Fiyat fahis. Evet!!! ... Ama unutmayin, o ilacin icinde, doktorlarin "Promosyonu da" var... Zaten o yuzden, doktorlar HER ishale veriyorlar!!. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
Allah razı olsun kadir bey..
çocuktaki öksürük için ventolin+flixotide soğuk buhar verdi doktor.bu flixotide özelliklerin çocuklara kullanılmaması ve zeka geriliğine ve çeşitli olumsuz özelliklere yol açtığı yazıyor. ne kadar doğrudur hocam ? birde flixotide astım hastaları için kullanılan bir ilaç olduğunu okudum..bu öksürük hırıltı içine bizim kullanmamız uygunmudur hocam ? doğrumu yapıyoruz? yazılarınızda özellikle ballı limon öneriyorsunuz +serum fiz+coldmix.. serum ve coldmix kullanıyorum kadir bey.ballı limon 3,5 aylık bebektede kullanabilirmiyiz ki bu balgamlı öksürüğü giderebilmek için ? Kadir hocam oda içine sıcak buharmı uygulamam lazım yoksa soğuk buharmı? Düzenleyen izmitli31 - 19 Şub 2017 Saat 16:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|