Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hırıltılı öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhırıltılı öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118611
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2017 Saat 20:26
Okuyun... 80 milyona tek tek anlatamam..
Yukarı Dön
izmitli31 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı izmitli31 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2017 Saat 20:26
peki hocam ne yapalım bu durumda ?
nasıl bir ilaç tedavisi uygulayalım ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2017 Saat 04:43
Serum fiz. uyanik oldugu saatlerde; 4 saatte bir 10'ar damla damlatin.
Krup(Akut Larenjit)  durumlarinda, soguk hava(buhar) iyi gelir.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2017 Saat 20:08
Gonderilen dosya; VIRUSLU ..  O yuzden silindi!!!

Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı izmitli31 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2017 Saat 21:04
hocam eski maillerinizi okudum. bugun doktor bey gun 4 kez yarım ventolin+flixotide buhar verdi.onları kullanıyorum hocam.
birde çocuk ishal oldu sanki.yeşilimsi sulu kaka yapıyor.. doktora sordum Reflor şase güne 1 kez verelim dedi..siz uygun buluyormusunuz hocam bu şaseyi verelimmi ?
reflor saşe fiyatına bakltım 10 adedi 20 tl.cok fahiş fiyat değlmi hocam ? bu doktorlar neden böle pahalı ilaç yazarlar hep ? sizin önerceğiniz bişey varmıdır hocam ?

Düzenleyen izmitli31 - 18 Şub 2017 Saat 21:20
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2017 Saat 04:51
Israrla okumuyorsunuz!!!!  
Okuyun!!
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2017 Saat 04:55
Esasinda, bunlarin hepsi yazili!!!!!
1- Reflor ve benzerleri SADECE; Antibiyotiklerin sebep oldugu ishallerde verilir..Digerlerinde, hic bir ise
yaramazlar.
Ishal icin hicbir ilac kullanmayin.
2- Fiyat fahis. Evet!!! ... Ama unutmayin, o ilacin icinde, doktorlarin "Promosyonu da" var... Zaten o
yuzden, doktorlar  HER ishale veriyorlar!!.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı izmitli31 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2017 Saat 14:45
Allah razı olsun kadir bey..
çocuktaki öksürük için ventolin+flixotide soğuk buhar verdi doktor.bu flixotide özelliklerin çocuklara kullanılmaması ve zeka geriliğine ve çeşitli olumsuz özelliklere yol açtığı yazıyor. ne kadar doğrudur hocam ? birde flixotide astım hastaları için kullanılan bir ilaç olduğunu okudum..bu öksürük hırıltı içine bizim kullanmamız uygunmudur hocam ? doğrumu yapıyoruz?

yazılarınızda özellikle ballı limon öneriyorsunuz +serum fiz+coldmix..
serum ve coldmix kullanıyorum kadir bey.ballı limon 3,5 aylık bebektede kullanabilirmiyiz ki bu balgamlı öksürüğü giderebilmek için ?

Kadir hocam oda içine sıcak buharmı uygulamam lazım yoksa soğuk buharmı?

Düzenleyen izmitli31 - 19 Şub 2017 Saat 16:39
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.