|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
izmitli31 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmitli31
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktoruma 2,3 gundur devam eden ( öksürük hırıltı balgam ) sıkıntımızı dile getirdim.. kendisi bana
ventolin ( 1.2ml yarım) +(serum fiz 2ml ) flixotide (1ml yarım) +(serum fiz 2m) olarak kullanmamı söyledi. 1 hafta sonrada kontrol dedi. siz grip geçirdiğini söylediniz. grip içinde ballı limon ,coldmix,serum fiz önerilerinizi biliyorum.cold mix ve serum fiz kullanıyorum.cocuk 3,5 aylık olduğu için ballı limon kullanamıyoruz.. Sevgili hocam ,sorulara verdiğiniz cvplarda 'Decort iğne'den bahsetmişsiniz . suan eğerki cocuk gripse bugun 3 üncü günü olucak. ventolin+flixotide kullanmayı istemiyorum .sizde önermiyorsunuz zaten.. cocuk ufak olduğu içiinde müdahele etme durumumuz kısıtlı oluyor.. 1-Decort iğneyi cocuk için bizde yaptırabilirmiyiz hocam ? yapılması bu aşamada bi yarar sağlarmı ?yapılacaksa ölçüsü ne olmalı? 2- ventolin+flixitode nebulezer havayı kullanmaya gerek varmı ? 3- Buhar tatbik etmek istesek sıcakmı,soğukmu uygulamamız gerekiyor ? Düzenleyen izmitli31 - 20 Şub 2017 Saat 13:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cidden bu suallerden cok sikildim, gina geldi!!!!! Okuyun... Ne anladi iseniz o...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|