|
Hırıltılı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyzasare ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Feyzasare
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2024 Saat 21:02 |
Merhaba hocam,
11 aylık oğlumda sürekli tekrar eden bi hırıltılı öksürük mevcut. İki gece sabaha kadar uyuyamadı öksürmekten, aynı zamanda burnu da akıyor. Bende dün taksim eğitim araştırmaya götürdüm. Sırtını dinledi sol taraf balgam dolmuş dedi. Ben de hiç antibiyotik kullanmadığımı başka bi yöntem olup olmadığını sordum. O da zatürreye cevirmesin diye veriyorum ben de gerek görmedikce antibiyotik yazmam dedi. Azitrolle sekrol yazmış aldık ilaçları ama henüz kullanmadım. Size sormak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120992 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik Türk doktoru!! İllaki bir bahane uydurup, antibiyotik dayayacak.
Sakın kullanmayın. Ne diye gidersiniz ki bunlara!!
|
|
![]() |
|
Feyzasare ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Feyzasare
Peki hocam ne yapmalıyım o balgamı ve hırıltıyı gidermek için ne önerirsiniz ?İnsanı zatürreye cevircek diyip resmen korku salıyolar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120992 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Öksürüğü ilaçlarla keserseniz!
Astım ilaçları verirseniz! Kortizonlu spreyleri kullanırsanız! CEVİRİR!! Sadece Limonlu bal, ColdMix kullanın. Yazılarımı okuyun... En çok sorulan ve cevaplanan konu!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|