Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hocam acıl krese basladık tukendık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhocam acıl krese basladık tukendık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Konu: hocam acıl krese basladık tukendık
    Gönderim Zamanı: 25 Mar 2010 Saat 12:13
hocam merhaba;oglum 18 aylık.1 ay oldu anne sutunu bıraktık yalancı emzıkte kullanmıyor.bundan dolayı fazla problemımız olmadı aramadı dıyebılırım ama oglum cok ıcıne kapanık ıcıne atan bır bebek uykusunda emme hareketlerı yapıyor.dunde kreste ogretmenının omzunu emmıs.krese baslayalı 3 gun oldu.ılk gece sabah kadar anne dıye sayıkladı.oksadım sevdım uyudu.yalnız dun gece ve ondan oncekı geceler hıc ama hıc uyumadı sabaha kadar 10 dk da bır kalkıp gozlerı kpalı ellerı yumruk mosmor aglıyor cıglık cıglıga sınır krızı gecırıyor resmen.oglum ben burdayım dıyıp ısıgı yakıyorum.hemen koynuma atlıyor uzerımde uyuyor sonra tekrar baslıyor.2 gecedır boyle.işe uykusuz gelıyorum cocukta krese uykusuz gıdıyor perısan olduk.napmalıyım bılemıyorum.kreste aglamıyormus aglamasına hıc ızın vermıyoruz hep kucagımızda zaten bız kucaga almazsak o bıze yapısıyor cok bagımlı bır bebek bıze anne dıyor dedıler.gecer alısır dedıler ama oglumun ıcıne atma sorunu var bu durum ona psıkolojısıne ız bırakırmı saglıgını bozacak sekılde.yoksa benım saglıgım bzouldu aglıyorum sınırlerım bozıldu uykusuzluktan ve yorgunluktan.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2010 Saat 12:52
henüz toplu ortamda olmak için küçük, ancak başka alternatifiniz yoksa bunu sorun etmeniz gerekmiyor. yaşı küçük olduğundan kreşe uyum sağlamakta güçlük çekmesi, sizin onu terk ettiğinizi düşünmesi çok doğal. zaman içinde alışacaktır. yatağına yatırıp elini tutmayı , yanında uzanmayı veya aynı odada bir süre farklı bir kanepede yatmayı deneyin, geçiş döneminde bunlar yapılabilir ve bu duruma alışıp uyudukça kendi yatatğında yalnız uyuyacak ve kreşte daha rahat edecektir
özlem
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2010 Saat 00:53

cok tesekkurler hocam cocugun aglamaktan artık sesı kısıldı ve bunun tek avantajı komsular aglasada sesını duymuyorlar.hastalandı cocuk uzuntuden atesı cıktı cuma cumartesı krese gondermedım anneannesı baktı ama anneannesınıde reddedıyor ıstemıyor apartmanı ayagı kaldırmıs kapıyı actırmıs anneme teyzesı karsı daırede ona gıtmek ıcın aglamıs yerlere yatmıs tum apartman dısarı cıkmıs fakat teyzesıde hamıle ve 3.5 yasındada kızı var oglumu asırı kıskanıyor hatta teyzesı oglumu uyutmus gıtmıs cocugu uyandırmıs yatmasın bızım evde dıye.anneanneyı ıse hıc ıstemıyor napıcam sasırdım.sızce anneannesıne alısması kresten dahamı kolay olurdu?

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2010 Saat 10:48
o sizi istiyor ancak bunun olanağı yok. bu duruma uyumu kolay olmasa da sonunda olacaktır.kreşe günün 2 saatlik diliminde gönderip diğer süreleri evde anneannesiyle geçirmesi daha uygun olabilir. kuzenini kıskanıyor diye bribirlerindne uzaklaştırmayın. kıskançlığı yenmeyi ve birlikte oynamayı yan yana dura dura öğrenirler
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.