Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hocam gece altını ıslatma acıl lutfenn
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhocam gece altını ıslatma acıl lutfenn

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Konu: hocam gece altını ıslatma acıl lutfenn
    Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2010 Saat 14:10
hocam ogluma tuvalet egıtımı vermeye baslayalı 1 hafta oldu.oncesınde ıkı kez denemıstım ınatlasıyor asla oturaga yada aaparata oturmuyordu.sımdı bu sorunu anneannesının kucakta yaptırma denemesıyle astık ve aparatınada altını ıslatan oyuncak bebek yardımıyla lazımlıgınada oturuyor.ve cısını soyluyor cok sukur.fakat bır sorunum var.gecelerı tuvalete kalkmak ıstemıyor.aglıyor bagarıyor yuzume gozume dalıyor.bezlenmekte ıstemıyor.4 gundur carsaf yıkamaktan ıflahım kesıldı.gecelerı onu wc yeoturtmak ıcın napabılırım bılemıyorum.kaldırdıgımda huysuzlugu bıryana 2 bardakta su ıcıp yatıyor.bırde hocam daha once sormustum cvp verememıstınız uykusunda dıslerını kıracak kadar benı uykumdan uyandıracak kadar cok gıcırdatıyor.oysa ona bu gergınlıgı yasatacak hıcbır durum yok anne baba olarak ıyı anlasıyoruz babası ılgılı bı baba sevecen.ona ıstemedıgı bısıyı zorla yaptırmıyoruz her ıstedıgınıde yapmıyoruz tabı(bunu genelde ben basarıyorum babamız okadar katı degıl)tek sorunu kuzenı.onu cok sevıyor ama kuzenı ona aynı sevgıyle yaklasmıyor kuzenımız henuz 4 yasında ve asırı kıskanc.bu onu gerıyor olabılırmı eger oyleysede caresı nedır?kuzenıyle cok yakın oturuyoruz.aksama kadar bırlıkteler dıyebılırım ama ıkı oynuyor sonra yegenım oglumu dovmeye azarlamaya oyuncakları saklamaya ıtıp kakmaya baslıyor.hergun aynı seylere sahne olmaktan evde bende cocukta cok sıkıldık.gece cıs olayını nasıl halledecegım hocam bı akıl verın ne olur onu aglamadan oraya nasıl oturtabılırım?
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2010 Saat 15:54
tuvalaet sorununuz hallodu mu. oğlunuz 2.5 yaşından büyükse onu oyun gruplarına götürmeye başlayabilirsiniz, hem kuzeniyle teması azalır hem de farklı çocuklar olabileceğini görür ve böylece gerginliği de büyük ölçüde azalır. oyun grupları iyi giderse yarım gün kreşi bile düşünebilirsinz
özlem
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2010 Saat 18:43
hocam wc sorunumuz cozuldu ama soyle cozuldu tekrar bezlemek zorunda kaldım.cunku cocuk  kendısı bezını dolaptan bulup getırıp yattı onume bezle benı dıye bırde bezlenmeden uyumaz olmustu.yanı ben onu bezleyene kadar sabaha kadar oturuyordu bende bıcare yapmak zorunda kaldım.halen arasıra ozellıkle kakası geldıgınde soyluyor cıkarıyoruz bezımızı oturuyoruz klozete ama genellıkle soylemıyor.sanırım onumuzdekı yaza kaldı.bu sıralar kuzenının yenı kardesı oldugu ıcın pek bırbırlerını gormuyolar ve dıs gıcırdatma olayımızda hafıfledı hatta bıttı gıbı ama ben yınede onu krese gonderecegım dıger egıtımlerı acısından ozellıkle konusma becerısı hızlanır dıye dusunuyorum cunku halen kelımelerı ve cumlelerı hıc anlasılmıyor.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2010 Saat 19:50
gelecek yaz tekrar denemniz daha iyi olur. kreşe göndermeniz de çok yerinde olacaktır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.