hocam tekrar merhaba.
şu an kızım 5.5 aylık olmak üzere.yememesi neden peki?
inanaın sürekli kavga halindeyiz.ben hiç meme veremedim.4.5 aya kadar sağdım sütümü göğsümü hiç aça hiç almadı çok uğraştım.göğüs ucumda hiç yoktu sağdıkça kapkalın bir şey olarak çıktı ağzına götürünce öğürüp kusuyordu.sütümün maşallahı vardı 4.5 aya kadar götürdü ama sağdığım içinde bitti.
mama takviyesi yapıyordum..doktorun önerisiyle.kusması vardı reflü dedi daha 1 aylıkken.gaviscon verdi mamayı da aptamil pre den aptamil ar ye döndürdü..
eskiye nazaran kusması evet azaldı ar ile.
yaklaşık 1 aydır da ek gıda olarak meyve püreleri hazırlıyorum evde güzel güzel onları yiyor.sebze pürelerini yemek istemiyor anında kusuyor.aptamilin sütlü pirinç kaşık mamasınıda yemiyor.domates suyu filan veriyorum arada.yoğurda hele hiç cesaret edemedim.
şimdide besleyemiyorum hocam.iye ile ilgisi yok diyorsunuz kilosu 7 .1 kilo.boyu 65 cm.baş çevreside 41.5 cm di en son.
yemedikçe hocam inanın biz bile bir şey yiyemiyoruz.mamayı günde en fazla 400-450 cc içiyor.bir kerede meuve püresi yiyor.
bu iştah açıcı bir şurup öneriyorsunuz ya ondan kullansam mı ben.d vit ve ferrum kullanıyoruz.arada birde nurse harveys.
ne gibi bir şey yapayım hocam..önden gidiyrdu kızım şimdi daha yavaşladı gibi..çok üzgünüm.